Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIBARO Home Center Lite

4,0 6 hodnotení

FIBARO Home Center Lite


Neuveriteľne kompaktný mozog domácnosti

Miniaturizácia, minimalizmus a moderný dizajn sa snúbi v Home Center Lite. Pripojte napájanie a jednotka je pripravená na použitie. Ak chcete spravovať svoj domov na diaľku, stačí pripojiť tiež sieťový kábel.

 Fibaro Home Center Lite
 

 Fibaro Home Center Lite
 

Väčšia kontrola nad domácimi multimédiami

Nový regulátor Home Center Lite umožňuje väčšiu integráciu domácich multimédií. Ovládajte vašu TV, domáce kino, HiFi a ostatné s Fibaro aplikáciou.


Správa napájania

Vďaka vstavanej funkcii pre správu spotreby, môžete sledovať históriu aj aktuálnu spotrebu energie a rozpoznať zariadenie, ktoré má spotrebu najvyššiu. Podrobné štatistiky sú spracované do jasne zrozumiteľných grafov.

 Fibaro Home Center Lite
 

 Fibaro Home Center Lite
 

Objaví rôzne nebezpečenstvá

Fibaro vás bude okamžite informovať o hroziacom požiari, povodni alebo úniku plynu. Uzavrie vodu v prípade netesniaceho potrubia. Pri poškodení prívodu plynu doma vyvetrá a informuje vás o tom. V prípade, že objaví pokus o vlámanie, automaticky spustí alarm.


Magická záhrada

Fibaro poleje záhradu presne vo chvíli, keď to bude potrebné. Navyše, v závislosti na počasí tiež správnym množstvom vody. Fibaro nenechá vaše rastliny uschnúť v horúcom dni a zabráni prílišnému zalievaniu, keď je vlhko.

 Fibaro Home Center Lite
 

 Fibaro Home Center Lite
 

Teplota akú chcete

Najmä počas chladných zimných dní nie je nič lepšie, ako sa vrátiť do vyhriateho domova. Fibaro začne včas, akurát než sa vrátite domov. Nastavte si teplotu v izbe na ráno tak, aby sa vám ľahšie vstávalo z postele. Na noc si nastavte teplotu, pri ktorej sa vám bude dobre zaspávať.


Geolokácie

Váš domov vždy vie, kde vy a vaši rodinní príslušníci práve ste. Keď opustíte domov, systém vypne nepotrebné zariadenia. Alebo simuluje vašu prítomnosť, aby odradil zlodejov. Pri výpočte spiatočnej cesty, bude systém upravovať teplotu a spustí naprogramované scenáre.

 Fibaro Home Center Lite
 

 Fibaro Home Center Lite
 

Kontrola a ovládanie spotrebičov, okien aj dverí

Nezabudli ste na niečo? Vypnúť žehličku, zavrieť vráta od garáže, zatiahnuť žalúzie? Stavy všetkých senzorov, zariadení a ich ovládanie máte na jednom mieste: vo vašej dlani!


Celá história vo vašich rukách

S Fibaro systémom môžete sledovať, koľko času vaše deti strávia pri televízore, počítači alebo hernej konzole. Vytvorte rozvrhy alebo diaľkovo ovládajte prevádzku zariadenia.

 Fibaro Home Center Lite
 

 Fibaro Home Center Lite
 

Oznámenia na mobil

O všetkom, čo sa v dome stane, viete okamžite, nech ste kdekoľvek. HCL dokáže odoslať push notifikácia či SMS správu na váš tablet či mobilný telefón.


Kľúčové vlastnosti

  • Správa až 230 zariadení
  • Výkonný a úsporný procesor Cortex A8
  • Komunikácia cez Z-Wave a Ethernet
 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Protokol Z-Wave

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Počet zariadení

Max. počet zariadení 230

Určenie

Určenie centrálna jednotka
Kód:  FIBR010
Produktové číslo:  FIB-FGHCL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07