Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fibaro Home Center 3

4,4 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
588,90 €

Fibaro Home Center 3

Získajte dokonalú kontrolu nad vašou inteligentnou domácnosťou

Centrálna jednotka FIBARO Home Center 3 sa radí medzi najpokročilejšie zariadenie na rýchle a pohodlné ovládanie vašej inteligentnej domácnosti. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje výkonnejším hardvérom, vylepšeným dosahom a stabilitou signálu. Na komunikáciu s rôznymi typmi zariadení je k dispozícii podpora bezdrôtových technológií Z-Wave Plus, Zigbee, WiFi (2,4 a 5 GHz), Bluetooth či Nice rádio. Nechýba ani funkcia ovládania hlasom či možnosť vzdialenej správy pripojených zariadení cez mobilnú aplikáciu.

Komplexné riešenie pre moderný domov

Riadiaca jednotka FIBARO zabezpečí stabilné a maximálne bezpečné fungovanie vašej inteligentnej domácnosti. S jej pomocou môžete pohodlne ovládať osvetlenie domácnosti, bezpečnostné systémy, domáce spotrebiče, zavlažovanie záhrady, žalúzie a ďalšie zariadenia z jediného miesta pomocou hlasu, gest, alebo stlačením tlačidla. Navyše možno vytvárať automatizované scenáre priamo v mobilnej aplikácii alebo pomocou skriptovacieho jazyka LUA.

Bez pripojenia k internetu? Žiadny problém

Už si nemusíte robiť starosti s pripojením k internetu vo vašej domácnosti. Riadiaca jednotka FIBARO obohatí váš domov o inteligentné funkcie aj bez prístupu k internetu. Na komunikáciu s ostatnými zariadeniami využíva internú bezdrôtovú sieť s protokolom Z-Wave, ktorá ponúka stabilné a bezpečné prepojenie jednotlivých komponentov.

Bezpečnosť na prvom mieste

Jednotka bola navrhnutá tak, aby vyhovovala tým najnáročnejším zákazníkom a bola schopná pracovať 24/7. Môžete mať istotu, že vaše citlivé dáta a prístupy k zariadeniam inteligentnej domácnosti sú maximálne zabezpečené. Centrálna jednotka FIBARO Home Center 3 disponuje najmodernejším systémom zabezpečenia s komplexnou ochranou komunikácie a dát vrátane ich pokročilého šifrovania, čo poznáte napr. z internetového bankovníctva.


Spravujte vašu inteligentnú domácnosť pomocou mobilného telefónu

Všetky pripojené inteligentné zariadenia môžete rýchlo a prehľadne spravovať z jediného mobilného zariadenia. Vďaka vzdialeného prístupu môžete vašu inteligentnú domácnosť ovládať odkiaľkoľvek na svete pomocou mobilnej aplikácie FIBARO Home Center (Android, iOS), ktorá ponúka prepracované používateľské rozhranie dostupné aj v češtine a slovenčine.
Prístup do Cloudu a s tým súvisiace vzdialené ovládanie z mobilnej aplikácie je úplne zadarmo!


Centrálna jednotka Fibaro Home Center 3 podporuje hlasových asistentov

Centrálnu jednotku FIBARO môžete pohodlne ovládať hlasom cez hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Assistant alebo Siri. Jediným príkazom napr. zhasnete svetlá v miestnosti, aktivujete alarm, spustíte prehrávanie hudby a pod. Ovládanie inteligentnej domácnosti nikdy nebolo jednoduchšie.

Centrálna jednotka spolupracuje s technológiami Android Auto a Apple CarPlay

Hlasové ovládanie inteligentnej domácnosti je teraz dostupné aj vo vašom automobile vybavenom systémom Android Auto alebo Apple CarPlay. Získajte plnú kontrolu nad domácimi zariadeniami a pripravte váš domov na návrat zo zamestnania či dovolenky alebo aktivujte komplexný bezpečnostný systém pri opustení domu.

Otvorený systém so širokou kompatibilitou

Veľkou výhodou centrálnej jednotky FIBARO je tzv. otvorený systém, vďaka ktorému dokáže komunikovať aj so zariadeniami tretích strán, ktoré už máte zapojené vo vašej inteligentnej domácnosti. Nemusíte teda meniť existujúce produkty za nové, vďaka čomu ušetríte veľa času a financií. Centrálna jednotka Fibaro Home Center 3 podporuje širokú škálu zariadení populárnych značiek, ako je napr. Philips, D-Link, Sonos, Yamaha, iEast atď.



Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Apple Siri skratky
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth, Rádiové vlny
Protokol ZigBee, Z-Wave

Obsah balenia

Obsah balenia centrálna jednotka

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 cm
Výška 3,5 cm
Hĺbka 14 cm
Kód:  FIBR03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FGHC3-001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09