Obnoviť stránku

FIBARO Home Center 2

5 6 hodnotení

FIBARO Home Center 2


Maximálne možnosti inteligentnej domácnosti

Vďaka Home Center 2 môžete využiť služby inteligentnej asistentky Lili či VoIP komunikáciu. Zásadná je ale podpora programovacieho jazyka Lua a teda možnosť nasadiť softvér na mieru, čo ocenia najmä ľudia s nadštandardnými požiadavkami.

 Fibaro Home Center 2
 

Procesor Intel Atom 1,6 GHz
 

Procesor Intel Atom 1,6 GHz

Home Center 2 je oveľa rýchlejší ako ostatné Z-Wave brány na trhu. Komunikácia vo vnútri siete je dramaticky stabilnejšia, čo má za dôsledok okamžitú odozvu na príkazy odoslané používateľom domácej automatizácie.

4 GB MLC disk pro obnovení
 

4 GB MLC disk pre obnovenie

Každé Home Center 2 obsahuje disk pre obnovu so zálohou jedinečnej inštalácie systému z dôvodu prísnej ochrany proti vniknutiu do systému. Ďalšou výhodou je rýchla a jednoduchá obnova pre prípad chyby.

1 GB RAM, 2 GB SLC HDD
 

1 GB RAM, 2 GB SLC HDD

Veľká pamäť v spojení s výkonným procesorom zaistí rýchlu komunikáciu medzi zariadeniami bez kompromisov v možnostiach a vybavenosti systému. Budete mať dostatok pamäte aj pre nové funkcie v budúcnosti.


 Fibaro Home Center 2
 

Výnimočný hliníkový plášť

Dôraz je kladený na dizajn a kvalitu spracovania. Plášť Home Center 2 je vyrobený z čistého hliníka. Preto ho nemusíte schovávať niekde v skrini.


Rýchle a jednoduché zapojenie

Stačí pripojiť napájanie a kábel počítačovej siete a do dvoch minút je Home Center 2 pripravený k činnosti. Pre prístup k ovládaciemu panelu nepotrebujete nič inštalovať: stačí zadať IP adresu jednotky do webového prehliadača.

 Fibaro Home Center 2
 

 Fibaro Home Center 2
 

Nové možnosti vďaka "spojeným zariadeniam"

Funkcia Linked Devices umožňuje spojiť viac zariadení v jedno virtuálne a skombinovať ich funkcie. Napríklad termostaty so snímačom teploty a vlhkosti. Môžete tak ovládať viac zariadení naraz a sprehľadniť si používateľské rozhranie.


Všetok komfort vo vašich rukách

Používateľské rozhranie uľahčuje ovládanie zariadení vykonávajúcich rovnakú činnosť - kúrenie, klimatizácia, zavlažovanie. Vďaka panelom zariadenia môžete ľahko naplánovať činnosti pre skupiny zariadení v závislosti na čase či na tom, ktorý deň v týždni je.

 Fibaro Home Center 2
 

 Fibaro Home Center 2
 

Geolokalizácia

Ďalšia unikátna schopnosť jednotky je nájdenie členov vašej rodiny. Vždy viete, kde práve sú vaše deti, bez toho aby ste im museli volať. Home Center 2 vám ukáže ich pozíciu na mape. Stačí mať v telefóne aplikáciu Fibaro.


Nastavte si vlastné scenáre

S Home Center 2 máte rozšírený prístup k scénam. Teraz si ich sami môžete nadefinovať takmer bez obmedzenia. Vytvárajte podmienky závisiace na ľubovoľnej premennej ako počasie, udalosť, čas od udalosti a podobne.

 Fibaro Home Center 2
 
 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Protokol Z-Wave

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Počet zariadení

Max. počet zariadení 230

Určenie

Určenie centrálna jednotka
Kód:  FIBR01a
Produktové číslo:  FIB-FGHC2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02