Obnoviť stránku

FIBARO Home Center 2 Black

FIBARO Home Center 2 Black


Maximálne možnosti inteligentnej domácnosti

Vďaka Home Center 2 môžete využiť služby inteligentnej asistentky Lili či VoIP komunikáciu. Zásadná je ale podpora programovacieho jazyka Lua a teda možnosť nastaviť softvér na mieru, čo ocenia najmä ľudia s nadštandardnými požiadavkami.

Centrální jednotka Fibaro Home Center 2 Black

Procesor Intel Atom 1,6 GHz

Procesor Intel Atom 1,6 GHz

Home Center 2 je oveľa rýchlejší ako ostatné Z-Wave brány na trhu. Komunikácia v rámci siete je dramaticky stabilnejšia, čo zapríčiňuje okamžitú odozvu na príkazy odoslané užívateľom domácej automatizácie.

4 GB MLC disk pro obnovení

4 GB MLC disk pre obnovenie

Každý Home Center 2 obsahuje disk na obnovu so zálohou jedinečnej inštalácie systému z dôvodu prísnej ochrany proti vniknutiu do systému. Ďalšou výhodou je rýchla a jednoduchá obnova v prípade chyby.

1 GB RAM, 2 GB SLC HDD

1 GB RAM, 2 GB SLC HDD

Veľká pamäť v spojení s výkonným procesorom zaistí rýchlu komunikáciu medzi zariadeniami bez kompromisov v možnostiach a vybavenosti systému. Budete mať dostatok pamäti aj pre nové funkcie v budúcnosti.


Centrální jednotka Fibaro Home Center 2 Black

Výnimočný hliníkový plášť

Dôraz je kladený na dizajn a kvalitu spracovania. Plášť Home Center 2 je vyrobený z čistého hliníka. Preto ho nemusíte schovávať niekde v skrini.


Rýchle a jednoduché zapojenie centrálnej jednotky Home Center 2

Stačí pripojiť napájanie a kábel počítačovej siete a do dvoch minút je Home Center 2 Black pripravený k činnosti. Pre prístup k ovládaciemu panelu nepotrebujete nič inštalovať: stačí zadať IP adresu jednotky do webového prehliadača.

Centrální jednotka Fibaro Home Center 2 Black

 Fibaro Home Center 2

Nové možnosti vďaka "spojeným zariadeniam"

Funkcia Linked Devices umožňuje spojiť viac zariadení do jedného virtuálne a skombinovať ich funkcie. Napríklad termostaty so snímačom teploty a vlhkosti. Môžete tak ovládať viac zariadení naraz a sprehľadniť si používateľské rozhranie.


Všetok komfort vo vašich rukách

Užívateľské rozhranie uľahčuje ovládanie zariadení vykonávajúcich rovnakú činnosť - kúrenie, klimatizácia, zavlažovanie. Vďaka panelom zariadenia môžete ľahko naplánovať činnosti pre skupiny zariadení v závislosti od času či od toho, ktorý deň v týždni je.

 Fibaro Home Center 2

 Fibaro Home Center 2

Geolokalizácia

Ďalšou unikátnou schopnosťou jednotky je nájdenie členov vašej rodiny. Vždy viete, kde práve vaše deti sú bez toho, aby ste im museli volať. Home Center 2 vám ukáže ich pozíciu na mape. Stačí mať v telefóne aplikáciu Fibaro.


Nastavte si vlastné scenáre

S Home Center 2 máte rozšírený prístup k scénam. Teraz si ich môžete nadefinovať sami takmer bez obmedzenia. Vytvárajte podmienky závisiace od ľubovoľných premenných ako počasie, udalosť, čas do udalosti a podobne.

 Fibaro Home Center 2

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Protokol Z-Wave

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka
Kód:  FIBR01abc
Produktové číslo:  FGHC2-1-BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03