Obnoviť stránku

FIBARO Heat Controller HK

3,4 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
96,90 €

FIBARO Heat Controller HK


Fibaro Heat Controller HK je inteligentný izbový termostat, ktorý umožní pohodlné nastavenie teploty v akejkoľvek miestnosti. Vďaka inovatívnemu algoritmu analýzy priestorov vypočíta na základe veľkosti izby presnú dobu, ktorá je potrebná pre dosiahnutie požadovanej teploty. Zohľadňuje tiež podmienky v izbe, počet ľudí a ďalšie faktory, ktoré majú vplyv na vykurovanie. Každý radiátor je riadený samostatne, čo je efektívne a oveľa úspornejšie než pri použití klasických termostatických hlavíc. S hlavicami Fibaro Heat Controller HK ušetríte až 42 % nákladov na vykurovanie.

Kľúčové vlastnosti inteligentného izbového termostatu Fibaro Heat Controller HK

  • Kompatibilný s väčšinou radiátorov – M30 × 1,5, RTD-N a RA-N
  • Jednoduchá montáž bez asistencie odborníka
  • Detský bezpečnostný zámok
  • Podpora Amazon Alexa, Google Assistant či Apple Siri
  • Znižuje náklady na vykurovanie
  • Využíva inovatívne algoritmy

Fibaro Heat Contoller HK nastaví teplotu podľa vašich potrieb

Aktuálna teplota v izbe je indikovaná prostredníctvom kruhového LED prstenca – už tak nebudete musieť používať rôzne teplomery pre zistenie teploty. Pre každú miestnosť môžete nastaviť individuálny plán – nevykurujte zbytočne domácnosť keď nie ste doma a naopak doprajte si komfortnú teplotu v kúpeľni pri sprchovaní. Integrovaný senzor pohybu zisťuje prítomnosť osôb v izbe a na základe toho upravuje teplotu, keď v izbe nie ste, tak je teplota znížená a naopak.

Inovatívna termohlavica

Hlavicu Fibaro Heat Controller HK môžete nainštalovať na ľubovoľný počet radiátorov, prípadne do každej miestnosti vo vašej domácnosti, vďaka čomu tak získate optimálnu kontrolu nad vykurovaním. K hlavici možno pripojiť externý snímač teploty (voliteľné príslušenstvo) a umiestniť ho na vami vybrané miesto tak, aby nameraná teplota bola čo najpresnejšia. Výhodou systému Fibaro je možnosť ho zapojiť do inteligentnej domácnosti a ovládať ho pomocou hlasu (kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant či Apple Siri), mobilnou aplikáciou alebo manuálne. 

Jednoduché použitie Fibaro Heat Controller HK

Termohlavica je napájaná štandardnou batériou, ktoré sa využívajú napr. v mobilných telefónoch, možno ich teda nabíjať štandardnými USB nabíjačkami. Ďalšou výhodou Fibaro vykurovacieho systému je, že neustále monitoruje stav vášho vykurovacieho systému. V okamihu, keď zaznamená najmenší problém, ihneď vás naň upozorní.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Inteligentné

Vlastnosti

Umiestnenie Na radiátor

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Teplotný senzor

Konektivita

Podporované OS iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Batéria

Typ batérie Dobíjací akumulátor
Počet batérií 1 ks

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie
Kód:  FIBR07a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FGBHT-001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17