Obnoviť stránku

FIBARO Smoke Sensor

5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
75,90 €

FIBARO Smoke Sensor


Krásny a funkčný

Mriežka nielenže vyzerá skvelo, ale vďaka špeciálnej úprave otvorov detekuje aj to najmenšie množstvo dymu. Umožní vám teda naň rýchlo zareagovať. Ultra kompaktné vyhotovenie z neho robí najmenší, ale stále jeden z najvyspelejších batériových detektorov dymu na trhu.

Krásný a funkční

Jeden detektor, mnoho možností

Jeden detektor, veľa možností

Batériový detektor dymu Fibaro upozorní na prípadnú hrozbu pomocou farebného svetla a zabudovanej sirény. Informuje tiež riadiacu jednotku, ktorá vykoná pripravené akcie. Niektoré materiály horia síce aj bez dymenia, a preto oplýva aj teplotným snímačom.


Premyslený do posledného detailu

Môžete ho nainštalovať kdekoľvek, bez ohľadu na dostupné napájanie, vďaka batérii s výdržou až 3 roky, ktorá si sama včas požiada o výmenu. Pokiaľ nie je riadiaca jednotka v priamom dosahu, môže sa s ňou detektor spojiť cez iné prvky v sieti.

Promyšlený do posledního detailu

Přizpůsobí se vám

Prispôsobí sa vám

Ak detektor dymu zistí požiar, môže vytiahnuť žalúzie, otvoriť garážové dvere a okná a nasvietiť únikovú cestu. Bezpečnostnú scénu možno vyvolať aj ručne - jediným stlačením tlačidla na telefóne či tablete.


Odolný a inteligentný

Materiál použitý na výrobu detektora odoláva vysokým teplotám a chráni ho až do 200 °C. Podobne ako stav batérie si stráži aj stav pripojenia. Home Center sa každú hodinu pýta detektora, či správne funguje.

Odolný a chytrý

Nezničitelná černá skříňka

Nezničiteľná čierna skrinka

Detektor nonstop zaznamenáva informácie o výskyte dymu a teplote bez ohľadu na to, či došlo k poplachu či nie. Informácie pravidelne zasiela do hlavnej jednotky. Keďže sa ukladajú v detektore aj v hlavnej jednotke, môžete sa na ne pozrieť aj v prípade, že dôjde k zničeniu modulu.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Konektivita

Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine

Pripojenie

Protokol Z-Wave

Vlastnosti

Dosah 50 m
Fungovanie Cez centrálnu jednotku
Funkcie Indikácia batérie

Typ detekcie

Typ detekcie Dymu, Teploty

Batéria

Typ batérie CR123A
Počet batérií 1 ks

Vlastnosti

Hlasitosť signalizácie 85 dB

Typ inštalácie

Umiestnenie na stenu, na strop

Umiestnenie

Určenie Vnútorné
Kód:  FIBR01f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FIB-FGSD-002-ZW5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02