Obnoviť stránku

Feiyu Tech WG 2

5 2 hodnotení

Feiyu Tech WG 2

Prenosný stabilizátor FEIYA Tech WG2 ponúka vďaka svojej vodotesnej konštrukcii možnosť natáčať videá za všetkých vonkajších podmienok. Oceníte ho pri behu v daždi, šnorchlovaní alebo potápaní do hĺbky 0,5 m. So stabilizátorom WG2 vytvoríte aj za pohybu stabilné videá bez roztrasenia obrazu. WG2 sa ľahko a intuitívne ovláda a inštaluje.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora FEIYA Tech WG2

  • Stabilizátor FEIYA Tech WG2 je vodotesný do hĺbky 0,5 m
  • Umožňuje neobmedzený pohyb kamery vo všetkých smeroch
  • Stabilizátor WG2 je kompatibilný s mnohými akčnými a športovými kamerami
  • Vyhotovuje časozberné videá
  • Disponuje modernou protiotrasovou technológiou a obmedzuje roztrasenie obrazu
  • Flexibilná inštalácia
  • Jednoduché prepínanie režimov jedným tlačidlom
  • Výdrž batérie 2,5 hodiny

Využite prednosti stabilizátora FEIYA Tech WG2

Stabilizátor FEIYA Tech WG2 pohybuje kamerou bez obmedzenia vo vertikálnej aj horizontálnej osi, motoriek vyhotovuje zábery otáčaním o 360°. S WG2 môžete prostredníctvom funkcie automatickej rotácie zhotovovať časozberné videá a zachytiť svoje dojmy napríklad zo západu slnka alebo pohybu mrakov. Vylepšená konštrukcia motora stabilizátora s inovovaným G-series algoritmom optimalizuje protiotrasovú technológiu a umožňuje natáčať stabilné videá za pohybu. Citlivé senzory a čidlá stabilizátora FEIYA Tech WG2 znižujú roztrasenie obrazu a eliminujú mŕtve uhly. Zapínanie, vypínanie a všetky ďalšie funkcie WG2 ovládate len jedným tlačidlom. Vpredu umiestnená LED vás vedie pri aktivovaní jednotlivých režimov a funkcií a ukazuje stav nabíjania. Vstavaná lítiová batéria vydrží pracovať 2,5 hodiny a je možné ju pomocou micro USB konektora dobíjať za behu z powerbanky.

Kompatibilita a inštalácia

Stabilizátor FEIYA Tech WG2 je vďaka posuvnému ramenu kompatibilný s mnohými kamerami. Vďaka svojej vodotesnej konštrukcii je ideálny pre použitie s akčnými kamerami GoPro 6,5,4,3 GoPro Session, ale hodí sa aj pre ostatné športové kamery značiek Xiaomi, Vega, SJCAM. Pre GoPro 4/5 Session dostanete v balení výmenné držiaky pre ručné namontovanie kamery. Oceníte flexibilné metódy inštalácie stabilizátora FEIYA Tech WG2 a jeho kompatibilitu s mnohými doplnkami. Stabilizátor FEIYA Tech WG2 môže byť jednoducho pripevnený na prilbe, hrudníku, bicykli alebo na skateboarde. Upozornenie: Nemožno používať v slanej vode.

Doplňujúce informácie:
Počet osí: 3
Vertikálny náklon – hore, dole (Tilting): 360°
Horizontálne náklon/pohyb kamerou – doľava, doprava (Panning): 360°
Rotácia (Rolling): 70°
Prírastok vertikálny (tilting) MIN: 1,5°/sec
Prírastok vertikálny (tilting) MAX: 150°/sec
Prírastok horizontálny (panning) MIN: 1,5°/sec
Prírastok horizontálny (panning) MAX: 270°/sec

Súčasť balenia:
1× Vodotesný stabilizátor FEIYA Tech WG2
1× Neoprénový, vystužený prepravný obal
1× Micro USB kábel pre nabíjanie
2× Úchytkové skrutky (po namontovaní samé držia a nie je možné ich stratiť)
1× Fixačná spona
1× Adaptér pre montáž GoPro Session 4 a 5
1× Používateľský manuál

Kód:  SB810z6b2
Produktové číslo:  WG2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01