Obnoviť stránku

Feiyu Tech G5GS

5 1 hodnotení

Feiyu Tech G5GS

Stabilizátor Feiyu Tech G5GS je perfektným riešením pre vašu kameru Sony AS50/X1000. G5GS je vodoodolný, takže si dážď počas natáčania nemusíte všímať. S Feiu Tech G5GS môžete prostredníctvom funkcie automatickej rotácie zhotovovať časozberné videá a zachytiť svoje dojmy napríklad zo západu slnka alebo pohybu oblakov. Celé výrobné vyhotovenie stabilizátora Feiyu Tech G5GS s kovovým telom a silikónovými rukoväťami je na špičkovej úrovni a umožňuje jednoduché využitie všetkých funkcií a pohodlie počas natáčania. Motor so špeciálnym klzným krúžkom pohybuje kamerou bez obmedzenia vo vertikálnej aj horizontálnej osi a vyhotovuje zábery otáčaním o 360°.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Feiyu Tech G5GS

  • Stabilizátor Feyiu Tech G5GS je vodoodolný na natáčanie v daždi
  • Umožňuje neobmedzený pohyb kamery vo všetkých smeroch
  • Určený pre kameru Sony AS50/X1000 a kompatibilné modely
  • S funkciou automatickej rotácie zaobstaráte časozberné videá
  • Jednoduché ovládanie
  • Rýchle dobíjanie a výdrž batérie až 7 hodín

Feiyu Tech G5GS je účinný a úsporný

Krútiaci moment motora stabilizátora G5GS bol oproti starším modelom zvýšený o 30 %, čo umožní stabilizátoru lepšie sa vyrovnať s vonkajšími silami, ktoré na neho počas natáčania pôsobia. Stabilizátor Feiyu Tech G5GS má vylepšené algoritmy a pracuje na výkonných čipoch. Výsledkom je zlepšenie stability motora, zvýšenie účinnosti a úspora energie. Nabíjanie je v prípade Feiyu Tech G5GS dvakrát rýchlejšie než v prípade predchádzajúcich modelov, doba činnosti na jedno nabitie je až 7 hodín.

Stabilizátor Feyiu Tech G5GS sa pohodlne ovláda

Dômyselne usporiadané ovládacie prvky zvyšujú pohodlie a komfort používania stabilizátora G5GS. Pre prípady, kedy potrebujete mierne poupraviť záber, je tu citlivý 4-cestný joystick. Hneď pod ním má stabilizátor akčné tlačidlo na prepínanie pracovných režimov a tlačidlo na selfie režim – rýchle otočenie stabilizátora o 180° na komentáre, vlastné vstupy, alebo jednoducho len selfie záznam. 

Doplňujúce informácie:
Počet osí: 3
Vertikálny sklon – hore, dolu (Tilting): 360°
Horizontálny sklon/švenkovanie – doľava, doprava (Panning): 360°
Rotácia (Rolling): 320°
Prírastok vertikálne (tilting) MIN: 2°/sec
Prírastok vertikálne (tilting) MAX: 75°/sec
Prírastok horizontálne (panning) MIN: 3°/sec
Prírastok horizontálne (panning) MAX: 150°/sec

Kód:  SB810z5
Produktové číslo:  G5GS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08