Obnoviť stránku

Feiyu Tech a2000 kit

4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Feiyu Tech a2000 kit

3-osová stabilizácia na dokonale ostré zábery

Stabilizátor Feiyu Tech a2000 kit je vhodný pre fotoaparáty, akčné kamery a smartfóny, s ktorými môžete pohodlne fotiť a natáčať dokonale stabilné videá. Nová konštrukcia stabilizátora umožňuje otáčanie o 360°. Spoločne s duálnou skladacou rukoväťou s 9 závitmi môžete natáčať zábery s pripevnenými reflektormi, mikrofónom a ďalším príslušenstvom.


Kľúčové vlastnosti stabilizátora Feiyu Tech a2000 kit

  • Stabilizátor zaručí dokonale vyvážený obraz bez vibrácií a nadbytočného chvenia
  • Prepojenie cez Bluetooth rozhranie
  • Možno využiť s akýmkoľvek fotoaparátom do hmotnosti 2,5 kg
  • Statívový závit na pripevnenie akčnej kamery, digitálnej zrkadlovky a ďalších zariadení
  • Funkcia trackovania objektu a timelapse
  • Výdrž na jedno nabitie je až 12 hodín
  • Duálna rukoväť s 9 závitmi

Flexibilné použitie a pokročilé funkcie

Vďaka kvalitnej konštrukcii s 3-osovou stabilizáciou zaisťuje vytváranie záberov s minimálnymi vibráciami a bez chvenia obrazu. Inovatívny a vysoko výkonný čip s prepracovanými algoritmami predlžuje výdrž batérie a optimalizuje výkon motora, ktorý sa automaticky prispôsobí práci s kamerou s rôznou hmotnosťou, bez potreby dodatočného nastavenia parametrov.


Pohodlné a jednoduché ovládanie

Feiyu Tech a2000 kit umožňuje natáčanie úžasných stabilizovaných záberov do videoklipov, reklám alebo klasických videí. Vďaka špeciálnemu džojstiku môžete korigovať smer natáčania bez zložitého manuálneho upravovania. Na stabilizátore oceníte tiež kábel, pomocou ktorého môžete diaľkovo ovládať časozberné snímanie, uzávierku, samospúšť a ďalšie.


Dlhá výdrž batérie

Stabilizátor je napájaný 2 kusmi Li-ion akumulátorov s dlhou životnosťou. Prevádzková doba je v ideálnom stave až 12 hodín. Stabilizátor vďaka svojej jedinečnej konštrukcii dokáže automaticky vyrovnať akúkoľvek hmotnosť kamery, takže nemusíte nič zložito nastavovať. Statív možno využiť s fotoaparátmi do hmotnosti 2,5 kg.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Ovládanie cez Bluetooth, Statívový závit
Kód:  SB810w2
Produktové číslo:  a2000 kit
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07