Obnoviť stránku

Feiyu Tech a1000

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Feiyu Tech a1000

Stabilizátor FEIYA Tech a1000 je vhodný pre fotoaparáty, akčné kamery a smartphony, s ktorými môžete fotiť a natáčať videá. Vďaka kvalitnej konštrukcii s 3-osovou stabilizáciou zabezpečuje minimálne vibrácie a chvenia obrazu. A1000 komunikuje so smartphonmi pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth, nie sú teda potrebné žiadne zbytočné káble. Stabilizátor umožňuje upravovanie rozmerov. Okrem obyčajnej stabilizácie ponúka a1000 tiež dynamický časozber a komunikáciu cez Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora pre mobilné telefóny FEIYA Tech a1000

  • Stabilizátor zaručí dokonale vyvážený obraz bez vibrácií a nadbytočného chvenia
  • Prepojenie cez Bluetooth
  • Možno využiť s akýmkoľvek fotoaparátom do 1 kg
  • Statívový závit pre pripevnenie akčnej kamery, digitálnej zrkadlovky a ďalších zariadení
  • Špeciálne funkcie ako trackovanie objektu, dynamický časozber alebo integrovaná selfie tyč
  • Výdrž FEIYA Tech a1000 na jedno nabitie je až 12 hodín

Natáčajte ako profesionáli

FEIYA Tech a1000 umožňuje natáčanie jedinečných stabilizovaných záberov do videoklipov, reklám alebo klasických videí. Vďaka špeciálnemu joyisticku môžete upravovať smer natáčania bez zložitého manuálneho upravovania. Na stabilizátori oceníte tiež kábel, s ktorým môžete diaľkovo ovládať časozber, uzávierku, samospúšť a ďalšie.

Prepracovaný algoritmus

Spoločnosť FEIYA Tech využila pri výrobe stabilizátora a1000 ich najnovšie poznatky a zostavili nový čip. Vďaka tomu dostanete špičkovú stabilizáciu a dlhú výdrž batérie. Stabilizátor dokáže automaticky vyrovnať akúkoľvek hmotnosť kamery, takže nemusíte nič zložito nastavovať. Nová konštrukcia umožňuje otáčanie o 360°.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Vlastnosti Statívový závit

Materiál

Materiál Zliatina hliníka
Materiál rukoväti Gumová rukoväť
Kód:  SB810v1
Produktové číslo:  a1000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19