Obnoviť stránku

Feiyu Summon+

Príslušenstvo k tovaru

Feiyu Summon+

Kúpte si stabilizátor s akčnou kamerou Feiyu Summon+ a premeňte vaše nezabudnuteľné zážitky v dokonalé videá. S 3-osovou konštrukciou sa môžete tešiť na naozaj vyvážené videá bez nepríjemných vibrácií a otrasov. Vďaka digitálnemu stabilizátoru môžete prudko otáčať obraz bez straty plynulosti videa. Kamera pripevnená na stabilizátore má rozlíšenie 16 Mpx a dokáže natáčať videá vo FullHD, 2K aj 4K rozlíšení. Navyše disponuje HD displejom pre kontrolovanie scény a LED bleskom pre nočné zábery.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora pre mobilné telefóny Feiyu Summon+

  • Dokonale vyvážené videá s akčnou kamerou bez vibrácií a nadbytočného chvenia
  • 16 MPx akčná kamera natáča stabilizované videá v 4K rozlíšení
  • Smart Aplikácia umožňuje prenos videa do smartphonu
  • Plynulý prechod pri otáčaní osi stabilizátora
  • Funkcia časozber a intuitívna kompozícia
  • Výdrž stabilizátora Summon+ na jedno nabitie je 8 hodín

Natáčajte šport, dovolenku, zážitky

Feiyu Summon+ ocení každý, kto chce uchovať svoje zážitky v podobe fotiek a videí. Vďaka prepracovanej stabilizácii môžete natáčať akčné športy, rýchle scénky a originálny časozber. Všetko môžete natáčať v rozlíšení až 4K na pamäťovú kartu microSD s kapacitou do 64 GB. V prípade natáčania v HD kvalite môžete využiť vysoký počet snímok za sekundu a vytvárať v počítači spomalené videá.

Jednoduché použitie

Na stabilizátore leží niekoľko tlačidiel, s ktorými môžete fotiť akčné fotografie, spúšťať nahrávanie videa alebo vypnúť stabilizátor. Všetko ďalšie sa ovláda pomocou inteligentnej aplikácie vo vašom smartphone alebo v menu kamery. 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Kov
Kód:  SB810z6u
Produktové číslo:  Summon+

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09