Obnoviť stránku

Feiyu G4S

Feiyu G4S

Natáčení z libovolného úhlu

Nahrávajte z ľubovoľného uhla

S týmto statívom vyhotovíte zábery v profesionálnej kvalite vyrážajúcej dych, a to aj keď sa práve pohybujete a je jasné, že ruku neudržíte rovno. Hlava s kamerou pohybuje v rozmedzí 360° vo všetkých 3 osiach. Záleží len na vašej fantázii, aký sklon na nahrávanie využijete.


Vyrovnávání prudkých pohybů

Vyrovnávanie prudkých pohybov

Feiyu G4S si vystačí s ovládaním jedným tlačidlom a s joystickom, ktorý vám umožní plynule upraviť uhol záberu. Spomínané tlačidlo slúži na zapínanie, vypínanie a zmenu režimu snímania. Prvým stlačením statív naštartujete a zapne sa prvý režim snímania, kedy kamera drží horizont a vyrovnáva aj prudšie pohyby do strán.


Perfektní mobilita

Perfektná mobilita zachovaná

S držiakom dosiahnete nadštandardnú stabilitu a navyše sa nepripravíte o jednu z najlepších vlastností akčných kamier, ktorou je ich ľahká prenosnosť. Rozmery aj hmotnosť Feiyu G4S sa totiž pohybujú v prekvapivo nízkych hodnotách.


Efektivní způsob nabíjení

Efektívny spôsob nabíjania

Zásuvný deseťpinový mini-USB port výrazne uľahčuje nabíjanie kamery. Ide o vôbec najpokročilejšiu formu nabíjania, ktorou konkurenčné modely stabilizátorov doteraz nedisponujú.


Snadná manipulace jedním tlačítkem

Jednoduchá manipulácia jedným tlačidlom

Jednotlačidlové ovládanie nahrádza zastarané mechanizmy ovládania a umožňuje rýchlejšiu a jednoduchšiu manipuláciu, a teda lepší zážitok z nahrávania.


Joystick

Joystick sprístupňujúci pokročilé funkcie

Po druhom stlačení máte k dispozícii joystick na zvolenie požadovaného uhla. Dvojklikom zapnete druhý režim s voľnejším nakláňaním vo vertikálnej osi a trojklikom získate polohu na perfektne stabilizovanú selfie.


Účinná ochrana před poškozením

Účinná ochrana pred poškodením

Statív sa napája batériami s výdržou 3 až 5 hodín. Pokiaľ by však mala skôr dôjsť energia vo vašej kamere, batérie sa o ňu radi podelia. Feiyu G4S podporuje nabíjanie, prenos dát a analógový video výstup bez toho, aby bolo nutné odnímať kameru zo statívu. Najnovšie navrhnutý systém uchytenia však umožňuje rýchlu montáž kamery a kamera samotná je tak výborne chránená pred odieraním.



Kód:  SB810z
Produktové číslo:  PFY-002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11