Obnoviť stránku

Feiyu G4Plus

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Feiyu G4Plus

Profesionální videa

Profesionálne videá nahrávané pomocu smartfónu

Dosiahnite profesionálne výsledky pri nahrávaní videa pomocou smartfónu alebo iPhonu 6 Pluss trojosovým ručným stabilizátorom Feiyu G4PLus. Držiak je navrhnutý na ovládanie jednou rukou, pričom si môžete zvoliť niektorý z dostupných režimov ovládania, napr. švenkovanie, naklápanie, sledovanie objektu alebo prevrátený obraz.

Odolné zpracování

Odolné vyhotovenie

Stabilizátor je hrdým zástupcom série G4, ktorý rovnako ako jeho predchodcovia disponuje telom z vysokoodolného hliníka. Pokiaľ pomocou smartfónu radi nahrávate videá, s Feiyu G4Plus máte záruku, že za všetkých okolností vyhotovíte vysokokvalitné, stabilné zábery.

Bez rizika poškození

Poškodenie nehrozí

Všetka potrebná kabeláž sa skrýva v tele stabilizátora, čím podporuje jeho elegantný vzhľad. Špeciálna úchytka Smart Clamp umožňuje rýchle a bezpečné prichytenie vášho smartfónu.

Dokonalá ergonomie

Dokonalá ergonómia

Držiak sa jednoducho ovláda tlačidlom umiestneným v hornej časti ergonomického držadla, ktoré je prispôsobené na pohodlné používanie jednou rukou. Stačí jediné stlačenie a môžete si nastaviť ľubovoľný uhol sklonu, aký na vyhotovenie daného záberu práve potrebujete.

Přizpůsobivé technologie

Prispôsobivé technológie vycítia vaše potreby

Základný predpoklad na nahrávanie zo zaujímavých perspektív sú gyroskop a magnetický senzor. Spoločne sa prispôsobujú pohybom smartfónu a vy tak môžete so stabilizátorom zvoliť prakticky ľubovoľný uhol nahrávania.

Neomezená kreativita

Neobmedzená kreativita s rôznymi režimami

Režim švenkovania uzamkne osi sklonu a otáčania, takže vaše kamera plynulo švenkuje v smere rukoväti. V režimu sklonu sa uzamkne os nahrávania. Výsledkom je plynulé švenkovanie a zároveň sledovanie pohybu pri naklápaní rukoväti. V režime uzamknutia vo všetkých osiach Feiyu G4Plus zvolí polohu telefónu, v ktorej sa nachádzal pri aktivácii. Prevrátený obraz vám umožní držiak otočiť hore nohami.

Pro aktivní vlogery

Vhodný pre aktívnych vlogerov

Predlžiteľný nadstavec vám umožní fotografovanie jedinečných portrétov s panorámou alebo selfie. Výrazne uľahčuje aj nahrávanie video odkazov, pozdravov alebo vlogových príspevkov.

Kód:  SB810z1
Produktové číslo:  PFY-001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04