Obnoviť stránku

Feiyu G4

5 1 hodnotení

Feiyu G4

Držák Feiyu G4 ruční stabilizátor

Pohodlné nahrávanie stabilných záberov

Trojosový ručný stabilizátor Feiyu G4 z odolného hliníka je určený na akčné kamery GoPro a milovníkov videa, ktorí so svojou kamerou chcú vyhotoviť stabilné zábery. Držiak podporuje GoPro LCD Backpack a vďaka novému rýchloupínaciemu systému zvyšuje možnosti nastavenia rôznych uhlov rotácie.

Různé úhly náklonu

Realizujte svoje tvorivé vízie

Nehľadiac na náročnosť alebo nevhodné podmienky na nahrávanie, s Feiyu G4 vyrazíte svojimi zábermi divákovi dych. Môžete využiť najrôznejšie uhly na to, aby ste zrealizovali akúkoľvek tvorivú víziu.

Lehko přenosný držák

Perfektná mobilita zachovaná

S držiakom dosiahnete nadštandardnú stabilitu, pričom sa nepripravíte o jednu z najlepších vlastností akčných kamier, ktorou je ich ľahká prenosnosť. Rozmery aj hmotnosť Feiyu G4 sa totiž pohybujú v prekvapivo nízkych hodnotách.

Snadné ovládání

Jednoduché ovládanie

Stabilizátor sa jednoducho ovláda tlačidlom umiestneným v jeho hornej časti. Stačí jediné stlačenie a môžete si nastaviť ľubovoľný uhol sklonu, aký na vyhotovenie daného záberu práve potrebujete.

Ideální k dlouhodobému používání

Ideálne na dlhodobé používanie

Feiyu G4 má dokonale ergonomické tvarovanie a ideálne rozmery na použitie jednou rukou. Jeho konštrukcia znižuje únavu rúk, a to aj pri dlhodobom používaní.

Vysoce odolný stabilizátor

Vydrží prakticky všetko

Kombinácia vysokoodolných materiálov umožnila vznik konštrukcie, ktorá vydrží prakticky akékoľvek podmienky alebo zaobchádzanie. Ani telá najmodernejších smartfónov nemôžu v tomto ohľade konkurovať.

Prodlužovací stick

Fotografujte selfie a pustite sa do vlogovania

S pevnou predlžovacou tyčou získate nové možnosti na vyhotovenie záberov. Zachyťte neopakovateľné selfie alebo sa pustite do nahrávania video blogu!

Příslušenství Feiyu G4
Kód:  SB810z3
Produktové číslo:  PFY-005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14