Obnoviť stránku

Feelworld Monitor F5 Pro 5,5"

Príslušenstvo k tovaru

Feelworld Monitor F5 Pro 5,5"

Externý monitor s dotykovou obrazovkou Feelworld F5 Pro je skvelým nástrojom pre filmárov používajúcich bezzrkadlovky a DSLR. Je nabitý užitočnými funkciami, ako sú histogram, nepravé farby, zaostrovací asistent, zabudované audio, pixel to pixel, sprievodcovia rámčekmi, deväťmiestna mriežka a pod. Monitor Feelworld Monitor F5 Pro 5,5“ váži iba 245 ga na hornej, dolnej a pravej časti  vybavený 1,4“ závitom na jednoduché pripojenie sklopného ramena a ďalších typov držiakov. Na zadnej strane je vybavený doštičkou na batérie F970 a inštalačnou súpravou. Táto inštalačná a napájacia súprava dokáže napájať a inštalovať externé zariadenia ako je bezdrôtový vysielač, LED svetlo a ďalšie vybavenie pripojiteľné na Sony F970 batériovú doštičku.

Kľúčové vlastnosti náhľadového monitora Feelworld F5 Pro

  • Feelworld F5 Pro je kalibrovaný pomocou profesionálneho farebného štandardu Rec.709
  • Na prechádzanie menu a nastavenie funkcií môžete využiť dotykovú obrazovku aj štandardné tlačidlá
  • Feelworld F5 Pro má 4K HDMI slučku vstup< -> výstup, čo umožňuje nielen zobrazenie živých signálov, ale aj možnosť ich odoslania na ďalšie monitory naraz
  • Všetky monitory F5 Pro sa dodávajú so sklopným ramenom na sánkach. Filmár tak má bezpečnú možnosť nastavenia monitora pri zachovaní nízkeho profilu.
  • Monitor F5 Pro je vybavený tienidlom umožňujúcim fotografovi sa viac sústrediť na viditeľnejší obraz bez otravného silného svetla
  • Skrutkové montážne úchyty so závitom 1/4“ na hornej, dolnej časti a pravej strane
  • Držiak batérie F970 s inštalačnou súpravou, ktorá dokáže napájať bezdrôtový vysielač, LED svetlo a ďalšie vybavenie pripojiteľné na Sony F970 batériovú doštičku
  • Nízka hmotnosť Feelworld F5 Pro iba 245 g

Rozlíšenie Full HD a dotykové ovládanie

Feelworld F5 Pro umožňuje jednoduchý focus pulling a analýzu na scéne aj v teréne . S rozlíšením Full HD pomerom strán 16 : 9 jasom 500 cd/m2 a kontrastom zobrazuje verne a detailne. Široký pozorovací uhol IPS panelu garantuje bezproblémovú viditeľnosť aj pri nakláňaní a naklápaní. Plne dotykové ovládanie znamená, že môžete jednoducho dvoma prstami priblížiť aj oddialiť snímku. Dotykové ovládanie je možné navyše aj vypnúť v nastavení funkcií.

Verné zobrazenie farieb podľa štandardu Rec.709

Feelworld F5 Pro pracuje vo farebnom priestore Rec.709 HD nastavenom vo výrobe pomocou profesionálnej nástrojovej kalibrácie. Môžete sa tak spoľahnúť na presnú reprodukciu farieb bez nežiaduceho skreslenia.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Uhlopriečka displeja 139,7 mm
Typ panelu IPS
Farebná hĺbka 8 bit
Jas 500 cd/m2
Povrch displeja Antireflexný

Konektivita

Vstupy a výstupy HDMI, Jack 3,5mm out, USB-C (napájanie)

Obsah balenia

Obsah balenia Slnečná clona, Prídavné rameno, Micro HDMI kábel, Redukcia USB-C na USB, Demontážny kľúč
Kód:  FLWfa03
Produktové číslo:  F5 PRO

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17