Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Father.io

Garancia najlepšej ceny
20,90 €

Father.io

Hra, ktorá sa bude odohrávať priamo v uliciach a skrýva tak obrovský potenciál. Čo je ale dôležitejšie, je skutočnosť obrovského otvoreného priestoru. Momentálne sa na hre usilovne pracuje. Vy však už teraz máte možnosť objednať si potrebný hardvér.

Tým je špeciálny senzor, ktorý sa pripevní na mobil. Je to vlastne zameriavač a zároveň detektor zásahov, vďaka ktorému je možné zamerať a trafiť cieľ z akéhokoľvek uhla.

Detektor sa pripevní na mobil, ktorý slúži ako zbraň. Po nainštalovaní a spustení potrebné aplikácie ste pripravení vyraziť do ulíc. Bojovať môžete potenciálne proti tisícom hráčov po celom svete. Vrava, ktorá tu ešte nikdy pred tým nebola, môže začať.

Kľúčové vlastnosti

  • Úplne nový počin (FPS laser game v uliciach)
  • Otvorený priestor
  • Výkonné prenosné zariadenie, ktoré padne na každý telefón
  • Skvelý herný dizajn zameriavača
  • Kompatibilný s platformami iOS a Android
  • Prenos cez Bluetooth
Kód:  fath1
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16