Obnoviť stránku

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks

32,05 €

Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks

Chcete mať pokožku, ktorá by bola na dotyk hebká a zároveň dokonale hydratovaná? Potom vás určite osloví telové mlieko Farcom. Vašu pokožku bude rozmaznávať skvelé zloženie s prírodnými olejmi. Jeho príjemná vôňa bude mať pozitívny a upokojujúci vplyv na myseľ. Telové mlieko Farcom je plné kvalitných prísad zo sveta prírody. V mlieku nenájdete alkohol, za čo sa vám odvďačí aj tá najcitlivejšia pokožka. Jeho olivový esencia vás očarí a spríjemní vaše každodenné ošetrujúce rituály. Telové mlieko je navyše úplne bez silikónov a farbív.

Telové mlieko Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks ...

Hlavné prednosti telového mlieka Farcom Mea Natura Olivové telové mlieko 250 ml, 6 ks

  • S telovým mliekom dodáte vašej pokožke maximálnu starostlivosť
  • Telové mlieko bez alkoholu, bez farbív, bez silikónov a s prírodnými olejmi
  • Upokojuje myseľ
  • Využíva prírodné suroviny
  • Objem je 1500 ml

Zloženie

Aqua (Water), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, PEG-40 Stearate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Benzyl Alcohol, Ceteareth-20, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Benzyl Alcohol, Linalool, Citronellol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Limonene, Geraniol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Prírodné
Rad Olivový

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez farbív, Bez silikónov, S prírodnými olejmi

Objem

Objem 1 500 ml
Aqua (Water), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, PEG-40 Stearate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Benzyl Alcohol, Ceteareth-20, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Benzyl Alcohol, Linalool, Citronellol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Limonene, Geraniol. '>
Kód:  DRGaaa0939
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14