Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FALA TO-75930

4,6 24 hodnotení
46,90 €

FALA TO-75930

Rozhodli ste sa pre rekonštrukciu svojej kúpeľne a obzeráte sa po novom vybavení? K nezanedbateľným prvkom patrí aj dizajn vášho umývadla. Umývadlová vodovodná batéria FALA sa stane ako praktickým pomocníkom, tak elegantným dizajnovým doplnkom. Batéria sa veľmi ľahko inštaluje vďaka svojmu stojanovému riešeniu. Teplota vody sa reguluje na vodovodnej batérii FALA pákovým ovládaním. V batérii je zabudovaný perlátor, s ktorým bude tok plynulý a vy nebudete špliechať okolo. Prevzdušnenie sa postará o zníženie prietoku vody, takže šetríte svoju peňaženku aj prírodu. Flexibilita je daná otočným mechanizmom o 360°. Netečie vám teplá voda? Žiadne strachy. Táto vodovodná batéria sa dá zapojiť do elektrickej zásuvky a hneď máte teplej vody, koľko chcete. Ide o praktické riešenie ohrevu vody, ktoré vám príde vhod najmä na chate alebo v garáži.

Vodovodná batéria FALA TO-75930 ...
Vodovodná batéria FALA TO-75930 ...

Zásadné prednosti vodovodnej batérie FALA TO-75930

  • Umývadlová vodovodná batéria FALA
  • Klasický štýl
  • Vyhotovenie so stojančekom
  • Ovládanie vodovodnej batérie FALA je pákové
  • Farba je biela

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Umývadlová
Umiestnenie Stojančeková
Ovládanie batérie Pákové

Vlastnosti

Farba Biela
Vlastnosti Bez sprchy, S perlátorom, Otočná o 360°, S elektrickým ohrevom

Štýl

Štýl Klasický
Kód:  SNT091
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5906083007781

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09