Obnoviť stránku

Faitron HeatsBox STYLE+ inteligentný vyhrievací obedový box

4,3 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
98,90 €

Faitron HeatsBox STYLE+ inteligentný vyhrievací obedový box

Doprajte si teplý pokrm kedykoľvek budete chcieť

Radi by ste si dopriali teplý obed alebo večeru, ale nemáte si ju kde ohriať? Faitron HeatsBox STYLE+ predstavuje dômyselné a praktické riešenie dodržania vášho teplého stravovania. Ohrievací box je dostatočne priestranný, aby pojal hlavný chod aj s prílohou, alebo veľkú porciu polievky. V ohrievacej miske si už za 15 až 25 minút pochutnáte na rovnomerne prehriatom pokrme. Teplota ohrevu dosahuje maximálnu teplotu 85 °C, vďaka čomu sa jedlo nepripeká a zachováva si maximum nutričných hodnôt. Ak celý pokrm nezjete, môžete využiť funkciu udržiavania teploty a nechať si jedlo teplé na neskôr. Pretože má box pomerne nízky výkon, spotreba energie je takmer zanedbateľná.

Kľúčové vlastnosti termoboxu Faitron HeatsBox STYLE+

  • Možnosť ohrievania bez mikrovlnky, či iných zariadení
  • Jedlo bude pripravené na konzumáciu za 15 – 25 minút
  • Funkcia udržiavania teploty
  • Faitron HeatsBox STYLE+ zamedzuje strate vitamínov
  • Maximálna teplota dosahuje až 85 °C
  • Pokrm bude v termoboxe rovnomerne prehriaty
  • Použitie kvalitných materiálov zaručuje vysokú odolnosť a bezpečnosť
  • Nízka spotreba energie
  • Bluetooth konektivita
  • Teplotný snímač kontroluje teplotu ohrievania aj samotného materiálu
  • Vhodné na dodržiavanie teplého stravovania
  • Vyberateľnú misku je možné umyť v umývačke riadu, zvyšné komponenty stačí utrieť vlhkou handričkou
  • Kompaktné vyhotovenie vhodné do práce alebo na výlety
  • Sprievodná aplikácia pre iOS aj Android zadarmo na stiahnutie

Moderná konektivita cez Bluetooth

K ohrievaciemu boxu je k dispozícii na stiahnutie bezplatná aplikácia. S jej pomocou si môžete nastaviť všetky potrebné parametre aj časovač ohrevu. Všetko sa dá samozrejme nastaviť priamo na tele boxu Faitron HeatsBox STYLE+.

Faitron HeatsBox STYLE+ 100 % tesní

Vnútri termoboxu Faitron je umiestnená vyberateľná miska s rozdeľovníkom. Môžete si teda prehľadne rozdeliť hlavný pokrm a prílohu. Samotné používanie boxu je veľmi jednoduché, pretože po pripojení sa ohrievanie spustí do jednej minúty. Následne nemusíte jedlo nikam prekladať a môžete ho zjesť priamo z misky. Tú po jedle buď umyjete v dreze, alebo v umývačke riadu. Ostatné komponenty termoboxu Faitron HeatsBox STYLE+ stačí utrieť vlhkou handričkou. Prepracovaný dizajn a použité materiály zaručia, že vyhrievaný box bude 100 % tesniť. Takže počas skladovania aj cestovania zostane váš pokrm presne tam, kde má – v boxe. Ľahké a kompaktné vyhotovenie vám navyše umožní vziať si Faitron HeatsBox STYLE+ kamkoľvek so sebou.

Materiály spĺňajúce prísne potravinárske certifikácie

Faitron HeatsBox STYLE+ je vyrobený z kvalitných a zdravotne neškodných materiálov. Preto nemôže pri uchovávaní a ohrievaní dôjsť ku kontaminácii jedla. K boxu dostanete 1,5-metrový kábel, ktorý umožní postaviť box aj na väčšiu vzdialenosť od zásuvky. Po vypnutí Faitron HeatsBox STYLE+ rýchlo vychladne aby sa minimalizovalo riziko popálenia.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 1,04 kg
Počet poschodí 1
Kód:  Fai23_03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HB-03-102B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16