Obnoviť stránku

Faitron HeatsBox LIFE smart vyhrievaný obedový box

Garancia najlepšej ceny
99,90 €

Faitron HeatsBox LIFE smart vyhrievaný obedový box

Doprajte si teplý pokrm kedykoľvek budete chcieť

Radi by ste si dopriali teplý obed alebo večeru, ale nemáte si ju kde ohriať? Faitron HeatsBox LIFE predstavuje dômyselné a praktické riešenie dodržania vášho teplého stravovania. Ohrievací box je dostatočne priestranný, aby pojal hlavný chod aj s prílohou, alebo veľkú porciu polievky. V ohrievacej miske si už za 15 až 25 minút pochutnáte na rovnomerne prehriatom pokrme. Teplota ohrievania dosahuje maximálnu teplotu 85 °C, vďaka čomu sa jedlo nepripeká a zachováva si maximum nutričných hodnôt. Ak celý pokrm nezjete, môžete využiť funkciu udržiavania teploty a nechať si jedlo teplé na neskôr. Pretože má box pomerne nízky výkon, spotreba energie je takmer zanedbateľná.

Kľúčové vlastnosti termoboxu Faitron HeatsBox LIFE

  • Termobox určený na ohrievanie jedla
  • Možnosť ohrievania bez mikrovlnky, či iných zariadení
  • Jedlo bude pripravené na konzumáciu za 15 – 25 minút
  • Funkcia udržiavania teploty
  • Maximálna teplota dosahuje až 85 °C
  • Pokrm bude v termoboxe Faitron HeatsBox LIFE rovnomerne prehriaty
  • Použitie kvalitných materiálov zaručuje vysokú odolnosť a bezpečnosť
  • Teplotný snímač kontroluje teplotu ohrievania aj samotného materiálu
  • Vnútri termoboxu Faitron HeatsBox LIFE je umiestnená klasická jedálenská miska s oddeľovačom, miska na šalát a dokonca aj príbor
  • Kompaktné vyhotovenie vhodné do práce, alebo na výlety
  • Sprievodná aplikácia pre iOS aj Android zadarmo na stiahnutie

Moderná konektivita cez Bluetooth

K ohrievaciemu boxu je k dispozícii na stiahnutie bezplatná aplikácia. S jej pomocou si môžete nastaviť všetky potrebné parametre aj časovač ohrievania. Všetko sa dá samozrejme nastaviť priamo na tele boxu Faitron HeatsBox LIFE.

Faitron HeatsBox LIFE obsahuje misky aj príbor

Vnútri termoboxu Faitron HeatsBox LIFE je umiestnená klasická jedálenská miska s oddeľovačom, vďaka ktorému si môžete prehľadne rozdeliť hlavný pokrm a prílohu, miska na šalát a dokonca aj príbor. Ten je uložený v dvojitom veku misky. Samotné používanie boxu je veľmi jednoduché, pretože po pripojení sa ohrievanie spustí do jednej minúty. Následne nemusíte jedlo nikam prekladať a môžete ho zjesť priamo z misky. Tú po jedle buď umyte v dreze, alebo v umývačke riadu. Faitron HeatsBox LIFE si navyše je možné vziať kamkoľvek so sebou.

Materiály spĺňajúce prísne potravinárske certifikácie

Faitron HeatsBox LIFE je vyrobený z kvalitných a zdravotne neškodných materiálov. Preto nemôže pri uchovávaní a ohrievaní dôjsť ku kontaminácii jedla. Po vypnutí Faitron HeatsBox LIFE rýchlo vychladne, aby sa minimalizovalo riziko popálenia.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 0,8 kg
Počet poschodí 1
Materiál Nerez
Vlastnosti Priehradka na príbory, Silikónové tesnenie, Smart
Kód:  Fai23_06
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HB-02-102B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09