Obnoviť stránku

FAGOR FCT-887 A

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

FAGOR FCT-887 A

Kombinovaná chladnička FAGOR FCT-887 A s výškou 201 cm je skvelou voľbou do bežných domácností. Ponúka priestrannú chladiacu aj mraziacu časť, ktorú využijete pri každodennom použití. Kombinácia výkonu a úspornej prevádzky ju radí do energetickej triedy A+, pomáha teda udržať výdavky za elektrinu na čo najnižšej úrovni. V elegantnom bielom vyhotovení s čistými líniami vyzerá atraktívne, zaručene osloví aj tých, ktorí dokážu oceniť minimalistický, moderný dizajn.

Kľúčové vlastnosti

  • Výška 201 cm a dostatok priestoru v oboch častiach
  • 5 poličiek z tvrdeného skla
  • Beznámrazová technológia Total NoFrost
  • Energeticky nenáročná prevádzka (A+)
  • Vkusný dizajn bez rušivých elementov

Maximálne využitá vnútorná kapacita

Vnútorný priestor je prispôsobený tak, aby maximálne vyhovoval mnohočlenným domácnostiam, ukrýva 5 sklenených políc, ktoré poskytujú mimoriadnu prehľadnosť a pohodlie pri ukladaní potravín. Priestoru medzi nimi je dostatok na to, aby sa tam pohodlne zmestili aj veľké hrnce. Nechýba rozmerná zásuvka na ovocie a zeleninu a ďalšie štyri široké poličky vo dverách vrátane priehradky na vajíčka a miesta na vysoké fľaše.

Dlhodobé skladovanie zmrazených potravín

Mrazničku tvoria tri veľké boxy na dlhodobé uskladňovanie mrazených potravín. Zásuvky sú z priehľadného plastu, takže budete mať vždy dobrý prehľad o tom, čo je v nich uložené. Spodná veľkokapacitná zásuvka bez problémov pojme aj tie najväčšie kusy mäsa a ďalšie mrazené potraviny. Vďaka štyrom hviezdičkám dosahuje pri zmrazovaní teplotu až -24 °C.

Zabudnite na ručné odmrazovanie

Vnútro chladničky rovnomerne osvetľuje LED technológia, ktorá neoslňuje a spotrebuje menej energie ako konvenčné osvetlenie. Je bezúdržbová a vydrží v priebehu celej životnosti spotrebiča. Neradi odmrazujete ručne? S touto chladničkou so systémom No Frost nič také podstupovať nemusíte, o odmrazovanie sa totiž postará sama. Praktická je aj možnosť zmeny smeru otvárania dverí, chladničku teda môžete umiestniť takmer kamkoľvek.

Kód:  FAGB061
Produktové číslo:  924010171

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02