Obnoviť stránku

FA + SCHAUMA Vianočná sada Cream

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FA + SCHAUMA Vianočná sada Cream

Doprajte si zmyselný zážitok s vôňou kokosu a kakaa. Vianočná sada FA + SCHAUMA Cream obsahuje sprchový gél a šampón prenikavej vône s aromaterapeutickými účinkami. Sprchový gél FA Cream & Oil Cacao poskytne pokožke potrebnú starostlivosť a hebkosť. Cream & Oil obsahuje kakaové maslo a kokosový olej, a zaistí tak pokožke dlhotrvajúcu jemnosť a hydratáciu. Šampón SCHAUMA Repair & Care je vytvorený na mieru poškodeným a suchým vlasom. Bambucké maslo a výťažok z kokosového orecha zanechá pružné, hebké a zdravé vlasy plné lesku. Dokáže ich posilniť od korienkov až ku končekom a dodá im potrebnú výživu a lesk. Sada FA + SCHAUMA Cream poteší každú ženu. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady FA + SCHAUMA Cream

  • Darčeková sada Cream obsahuje sprchový gél a šampón
  • Sprchový gél FA Cream & Oil poskytne pokožke hebkosť
  • Kakaové maslo a kokosový olej zaistia dlhotrvajúcu hydratáciu
  • Šampón SCHAUMA Repair & Care je určený suchým a poškodeným vlasom
  • Bambucké maslo a výťažok z kokosového orecha zanechá silné, pružné, lesklé a hebké vlasy
  • Vianočná sada FA + SCHAUMA Cream je skvelým darčekom pre ženu každého veku

Darčeková kozmetická sada FA+SCHAUMA Vianočná Sada Cream obsahuje: 
1× FA Cream&Oil Cacao SG 250 ml
1× SCHAUMA Repair & Care SHP 250 ml

Zloženie

FA Cream & Oil Cacao SG:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Glyceryl laurate, Cocos nucifera (coconut) oil, Glycol distearate, Laurethsulfosukcinát disodný, Parfum (fragrance), Laureth-2, Laureth-4, Propylene glycol, Hydrogenovaný ricínový olej, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol Oleate, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Coumarin, Benzyl salicylate, Limonene, Sodium benzoate, Sodium salicylate, Benzyl alcohol, CI 47005 (yellow 10), CI 16035 (red 40)

SCHAUMA Repair & Care SHP:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Glycine, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos nucifera Fruit Extract, Kokamfodiacetát disodný, Glycol Distearate, Citric Acid, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MEA, Dimethicone, Laureth-4, Parfum, PEG-40 Hydrogenovaný ricínový olej, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenovaný ricínový olej, Propylene Glycol, Laureth-23, Glycerín, Coumarin, CI 16255, CI 47005

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  VBAL8217
Produktové číslo:  9000101636253
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16