Obnoviť stránku

FA + SCHAUMA + VADEMECUM Vianočná taška BOY

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FA + SCHAUMA + VADEMECUM Vianočná taška BOY

Urobte radosť svojmu chlapčekovi. Či je menší alebo väčší, pirátska darčeková sada sprchového gélu a šampónu 2 v 1 a zubnej pasty FA + SCHAUMA + VADEMECUM mu dozaista vykúzli úsmev na tvári. Vôňou divokého oceánu navodí pocit dobrodružstva pri každodennom sprchovaní. Sprchový gél má ošetrujúce zloženie obohatené o vitamín B5, ktoré zanechá pokožku dieťaťa aj vlásky vyživené, hydratované a jemné. Šampón 2 v 1 je určený na telo a vlásky. Spôsobí koniec strapatým vlasom a pocitu štípania v očiach. Dodá vlasom lesk a nevysuší pokožku hlavy. Má ovocnú vôňu a poskytuje aj starostlivosť balzamu. Zubná pasta s krokodílom je špeciálne vyvinutá na starostlivosť o mliečne zuby. Obsahuje množstvo vápnika, ktorý posilňuje zubnú sklovinu a pomáha predchádzať vzniku zubných kazov. VADEMECUM pasta má jablčnú príchuť. Sada FA + SCHAUMA + VADEMECUM Kids Boy poteší každého chlapca. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej tašky FA + SCHAUMA + VADEMECUM BOY

  • Pirátska súprava obsahuje sprchový gél, šampón a zubnú pastu
  • Sprchový gél FA s vôňou divokého oceánu prinesie do večerných rituálov dobrodružstvo
  • Má šetrné zloženie obohatené o vitamín B5
  • Šampón SCHAUMA dodá vlasom lesk a nevysuší pokožku hlavy
  • Znamená koniec zamotaným vlasom a pocitu štípania v očiach
  • Má ovocnú vôňu a poskytuje starostlivosť aj ako balzam na vlasy
  • Zubná pasta VADEMECUM s krokodílom pomáha starať sa o mliečne zuby a chrániť ich pred vznikom kazov
  • Vianočná sada FA + SCHAUMA Kids Boy je skvelým darčekom pre chlapcov

Darčeková kozmetická sada FA + SCHAUMA + VADEMECUM Vianočná Taška BOY obsahuje: 
1× FA Kids Boy sprchový gél
1× Schwarzkopf SCHAUMA Kids šampón
1× Zubná pasta VADEMECUM Junior Apple
1× Darčeková taška sloník

Zloženie

FA Kids Boy sprchový gél:
aqua (water, eau), sodium laureth sulfate, kokamidopropylbetaín, coco-glucoside, panthenol, niacinamide, caprylyl / capryl Glucoside, glyceryl laurate, parfum (fragrance), sodium chloride, laureth-2, propylene glycol, PEG-55 propylene glycol Oleate, Hydrogenovaný ricínový olej PEG-60, denatonium benzoate, sodium hydroxide, citric acid, benzoan sodný, benzylalkohol, CI 42090 (blue 1), CI 16035 (red 40)

Schwarzkopf SCHAUMA Kids šampón:
aqua, kokamidopropylbetaín, glycerín, sodium lauroyl metyl isethionate, coco-glucoside, sodium chloride, benzoan sodný, caprylyl / capryl Glucoside, polyquaternium-10, parfum, sodium metyl isethionate, citric acid, panthenol, lauric acid, zinc laurate, trisodium ethylenediamine disuccinate, sodium laurate, denatonium benzoate

Zubná pasta VADEMECUM Junior Apple:
Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, Glycerín, Disodium phosphate, Aróma, Kokamidopropyl betaín, Celulózová guma, Sodium saccharin, Sodium fluoride, Sodium chloride, Calcium glycerophosphate, Metylparabén, Sodium benzoate, Cl 42090, cl 47005

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Určenie

Určenie Pre mužov
Kód:  VBAL8224
Produktové číslo:  9000101656008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16