Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

FA Men Vianočná sada premium Sport

FA Men Vianočná sada premium Sport

Potešte seba či svojich blízkych starostlivosťou z kozmetickej sady premium FA Sport s energickou vôňou. Kozmetická sada obsahuje sprchovací gél, dezodorant a vodu po holení. Produkty FA zaručujú pocit sviežosti a čistoty. Sprchovací gél hydratuje a vyživuje pokožku. Dezodorant poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Voda po holení vás očarí vôňou zvýrazňujúcou mužnosť. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady premium FA Sport

  • Súprava obsahuje sprchovací gél, dezodorant a vodu po holení.
  • Produkty majú osviežujúcu energickú vôňu
  • Sprchovací gél hydratuje a nevysušuje pokožku
  • Dezodorant chráni proti poteniu a zápachu po dobu až 48 hodín
  • Voda po holení upokojuje podráždenú pokožku
  • Kozmetická sada je vhodná ako darček

Sprchovací gél FA Sport 250 ml

Chcete sa zahaliť do osviežujúcej dynamickej vône? Potom siahnite po produktoch z radu FA Sport. Sprchovací gél zanechá vašu pokožku sviežu a hydratovanú. Pokožka po ňom zostane vyživená a vláčna. Sprchovací gél vytvára hustú penu, ktorá zvládne zmyť nečistoty, ale zároveň vašu pokožku nevysuší. Sprchovací gél je 2 v 1 a je možné ho teda použiť na pokožku aj vlasy.

Dezodorant FA Sport 150 ml

Pánsky deodorant v spreji FA Sport poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Pokožke dodáva osviežujúcu energickú vôňu. Jeho šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku podpazušia a nezanecháva biele stopy na oblečení.

Voda po holení FA Sport 100 ml

Nechajte sa očariť sviežou vôňou zvýrazňujúcou mužnosť. Voda po holení upokojuje pokožku podráždenú holením a ako bonus vás osvieži. Jej šetrné zloženie sa stará o citlivú pokožku po holení.

Zloženie

Sprchový gél:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Parfum (fragrance), Glycol distearate, Cocamide MEA, Propylene glycol, Glyceryl laurate, Laureth-10, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol Oleate, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Sodium benzoate, Sodium salicylate, Formic acid, Benzyl alcohol, CI 42090 (blue 1), CI 17200 (red 33)

Dezodorant:
Butane, Alcohol denat., Propane, Isobutane, Parfum (fragrance), Propylene glycol, Trietylcitrát, Phenoxyethanol, Linalool,1,2-hexanodiol, Caprylyl glykol, Cocamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, Menthyl acetate, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol

Voda po holení:
Alcohol denat., Aqua (water, eau), Parfum (fragrance), Panthenol, Propylene glycol, Pantolaktón, PEG-40 hydrogenated castor oil, Benzophenone-1, Linalool, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, CI 17200 (red 33), CI 42090 (blue 1)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Kód:  VBAL8244
Produktové číslo:  9000101636970
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08