Obnoviť stránku

FA Men Comfort Dive 400 ml

4,8 26 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 3,10 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,70 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,30 €/ks

FA Men Comfort Dive 400 ml

FA Men Comfort Dive je sprchový gél pre mužov, ktorý vás očarí svojou osviežujúcou vôňou. O tú sa postarajú aromatické tóny zelene a cédrového dreva. Sprchový gél je vhodný nielen pre vaše telo, ale aj vlasy. Obsahuje provitamín B5, ktorý má na pokožku blahodarné účinky. Gél s pH neutrálnym k pokožke je dermatologicky testovaný. Získajte dokonale osviežujúci pocit vďaka FA Men Comfort Dive.

Kľúčové vlastnosti FA Men Comfort Dive 400 ml

  • Sprchový gél pre mužov
  • FA Men Comfort Dive s osviežujúcou vôňou
  • S aromatickými tónmi zelene a cédrového dreva
  • Vhodný nielen pre telo, ale aj vlasy
  • S provitamínom B5 a pH neutrálnym k pokožke
  • Dermatologicky testované

Použitie:
Naneste sprchový gél na mokrú pokožku, napeňte a následne dôkladne opláchnite. Môžete aplikovať aj na mokré vlasy.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycerín, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Panthenol, Sodium chloride, Parfum, Coco-glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glycol distearate, Pantolactone, Laureth-4, Disodium laureth sulfosuccinate, Sodium hydroxide, Citric acid, Coumarin, Linalool, Citronellol, Limonene, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 42090.

Kód:  SG461
Produktové číslo:  9000101217315
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11