Obnoviť stránku

F. Dick Drevený stojan s nožmi a kovaným príslušenstvom zo série Premier Plus

632,81 €

F. Dick Drevený stojan s nožmi a kovaným príslušenstvom zo série Premier Plus

Hľadáte skutočnú kvalitu do svojej kuchyne a pritom dbáte aj na dizajn? Drevený blok s kuchynskými nožmi F. DICK z exkluzívnej dizajnovej série Premier Plus je tou správnou voľbou. Nože sú dokonale vyvážené, ukované z jedného kusu ocele, skvele padnú do ruky a ľahko sa udržujú. Čepele sú vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny X50CrMoV15, ktorá zaručuje odolnosť proti opotrebovaniu a maximálnu ostrosť. Luxusný drevený blok zabezpečí bezpečné uloženie nožov a predĺži ich ostrosť. Súprava obsahuje drevený stojan, kuchársky nôž, nôž na chlieb, dranžírovací nôž, okrajovací nôž, vykosťovací nôž, ocieľku, kuchynskú vidličku a nožnice. Vďaka svojmu modernému dizajnu budú ozdobou vašej kuchyne alebo perfektným darčekom.

Hlavné prednosti

  • Elegantný dizajnový prvok do vašej kuchyne
  • Dlhotrvajúca stálosť čepele
  • Optimálna vyváženosť
  • Čepeľ týchto nožov je ukutá z jedného kusu ocele a s rukoväťou je spojená bezškárovo
  • Ergonomická rukoväť nožov veľmi dobre sedí v ruke a nespôsobuje otlaky
  • Luxusný drevený stojan na praktické uloženie vašich nožov
  • Blok obsahuje nože zo série Premier Plus, ktoré sú najobľúbenejšie a najpoužívanejšie
  • Súprava obsahuje drevený stojan, kuchársky nôž, nôž Santoku, okrajovací nôž, nôž na pečivo a nožnice

Exkluzívne nože majú všestranné použitie

Kuchársky nôž s dĺžkou čepele 21 cm je nazývaný ako "šéfkucharský" vďaka svojej veľkosti, váhe a tvaru. Je veľmi univerzálny. Nôž sa dá využiť na krájanie mäsa, zeleniny, rýb, ovocia a vďaka svojmu tvaru aj na krájanie cibule, ale aj na sekanie byliniek a ďalších surovín. Tento nôž určite nájde využitie pri každej kulinárskej činnosti v kuchyni.

Dranžírovací nôž s dĺžkou čepele 18 cm je určený na porciovanie a porciovanie už tepelne upraveného mäsa, je ale aj univerzálnym pomocníkom pri krájaní a porciovaní ostatných produktov v surovom aj tepelne upravenom stave.

Nôž na chlieb s dĺžkou čepele 21 cm je špeciálny nôž s vlnitým ostrím a ostrým hrotom pre tvrdé i mäkké typy pečiva. 

Kuchynské okrajovacie nože s dĺžkou čepele 7 cm a 9 cm majú široký rozsah použitia v kuchyni. Sú vhodné na lúpanie, drobné krájanie, okrajovanie a zdobenie. 

Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 13 cm je výborný na odstránenie kostí, tuku i šliach. Svojou čepeľou krája presne tak, ako chcete. Neodstránite ani príliš veľa, ani príliš málo.

Kuchynské nožnice v dĺžke 20 cm majú široké spektrum použitia.

Ocieľka s celkovou dĺžkou 25 cm zabezpečí perfektne ostré nože.

Kuchynská vidlička s celkovou dĺžkou 15 cm poskytuje dobré držanie v podstate akýchkoľvek potravín. Pomocou hrotov možno otestovať, či je pokrm pripravený.

Parametre a špecifikácia

Typ

Umývačka na riad Vhodné do umývačky
Typ noža Kuchársky nôž, Nôž na pečivo, Nožnice, Okrajovací nôž, Plátkovací nôž, Univerzálny nôž, Vidlička, Vykosťovací nôž
Materiál rukoväti Plast

čepeľ

Materiál čepele Oceľ

Príslušenstvo

Príslušenstvo Stojan na nože, Ocieľka

Počet kusov

Počet kusov v súprave 6 ks

Využitie

Využitie GASTRO prevádzky
Kód:  DICK040
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  8807000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17