Obnoviť stránku

EZVIZ Solar Panel D

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

EZVIZ Solar Panel D

EZVIZ Solar Panel D zaistí napájanie IP kamier priamo na slnečnú energiu

Zjednodušte si život a využite solárny panel EZVIZ na napájanie kompatibilných IP kamier. Navrhnutý je konkrétne na zabezpečenie energie pre nasledujúce modely: SK-BC1C, SK-BC1-B1, SK-BC1-B2, SK-BC1-B3 a CS-BC1. A vďaka 4 m káblu je možné solárny panel umiestniť tak, aby získal za väčšinu dňa dostatok energie.

Kompaktný solárny panel s vysokou účinnosťou

So solárnym panelom EZVIZ Solar Panel D bude stačiť niekoľko hodín priameho slnečného svetla každý deň, aby ste udržali IP kameru v chode. Panel je totiž vyrobený z vysokoúčinných monokryštalických kremíkových článkov a poskytuje napájanie až 4,2 W.

Solárny panel EZVIZ Solar Panel D

Jednoduchá a flexibilná inštalácia solárneho panelu EZVIZ

Solárny panel EZVIZ je umiestnený na držiaku, ktorý sa otáča o 360 stupňov. Súčasne je k nemu pripojený 4-metrový kábel ponúkajúci flexibilitu pri inštalácii. Namontujte bezpečnostnú kameru jednoducho tam, kde ju potrebujete, a potom nájdite ideálne miesto na inštaláciu solárneho panelu.

Solárny panel EZVIZ Solar Panel D

Inteligentná mobilná aplikácia

K IP kamere získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu EZVIZ s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore, sledovaní živého streamu alebo prezeraní histórie. Budete mať aj prehľad o stave úrovni nabitia batérie pomocou solárneho panelu. Vždy tak budete mať dokonalý prehľad o stave zabezpečenia zvereného priestoru.


Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia

Vstupy a výstupy

Rozhraní MicroSD/SDHC slot

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko
Kód:  EZVIZ22_02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CS-CMT-Solar Panel-D
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18