Obnoviť stránku

EZVIZ H8 Pro 3K

4,3 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
147,90 €

EZVIZ H8 Pro 3K

EZVIZ H8 Pre 3K

EZVIZ H8 Pro 3K – špičková IP kamera, ktorá stráži váš domov

Upgradujte svoj kamerový systém a kúpte si vonkajšiu IP kameru EZVIZ H8 Pro 3K, ktorá poskytuje novú úroveň zabezpečenia na čele s integrovaným algoritmom umelej inteligencie a je tak jednou z najinteligentnejších kamier vo svojej kategórií. Vďaka motorizovanému otáčaniu a ohromujúcej kvalite videa len ťažko čokoľvek unikne vašej pozornosti.


EZVIZ H8 Pre 3K

Špičkový 360° záznam v rozlíšení 3K vo dne aj v noci

Vďaka horizontálnemu aj vertikálnemu otáčaniu má kamera EZVIZ H8 Pro 3K 360° zorné pole bez mŕtvych miest. Rozlíšenie 3K (2 880 × 1 620 px) potom zabezpečuje, že záznam bude v špičkovej kvalite so všetkými detailmi. Algoritmus umelej inteligencie pomáha identifikovať pohybujúce sa osoby a tiež vozidlá. Už nehrozí, že by ste boli opakovane upozorňovaní na falošné detekcie spôsobené napr. padajúcim lístím alebolietajúcim hmyzom. Pri detekcii pohybu sa navyše kamera automaticky zameria na objekt, až 4× priblíži a otáča sa tak, aby sledovala jeho aktivitu.

EZVIZ H8 Pre 3K

Hovor pomocou mávnutia ruky

Členovia vašej rodiny alebo návštevníci môžu začať videohovor prostredníctvom aplikácie EZVIZ jednoduchým mávnutím na kameru. Úplne určite nájdete oblasti okolo vášho domu, ktoré vyžadujú osobitnú pozornosť. S kamerou EZVIZ H8 Pro 3K môžete pomocou aplikácie EZVIZ určiť až 12 pozorovacích bodov. A aj keď kamera po automatickom sledovaní aktivity zmení svoj uhol sledovania, môžete jednoducho kliknúť na prednastavené body, čím juvrátite na požadovaný záber.

EZVIZ H8 Pre 3K

EZVIZ H8 Pro 3K ohromí skvelým nočným videním

Kamera EZVIZ H8 Pre 3K sa postará o vašu bezpečnosť vo dne aj v noci. Vďaka integrovaným reflektorom poskytuje plnofarebné alebo čiernobiele nočné videnie s dosahom až 30 metrov. Ďalším benefitom je, že kameru môžete nastaviť do režimu šikovného nočného videnia, kedy sa po detekcii pohybu automaticky prepne z čiernobieleho na plnofarebné. Súčasťou kamery je aj funkcia aktívnej obrany, ktorá poskytuje ďalšiu vrstvu ochrany. Podetekcii narušiteľa kamera EZVIZ H8 Pro 3K spustí hlasnú sirénu a zabliká dvoma oslňujúcimi reflektormi, aby nepozvaní návštevníci vedeli, že boli detekovaní.

EZVIZ H8 Pre 3K

Intuitívne ovládanie a obojsmerná komunikácia

Prístup ku kamere EZVIZ H8 Pro 3K zabezpečuje softvér EZVIZ Studio (pre Windows) alebo mobilná aplikácia EZVIZ (Android a iOS). Vďaka tomu môžete kedykoľvek skontrolovať, čo sa u vás doma deje. Iste vás tiež poteší kompatibilita s hlasovými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa alebo integrovaný reproduktor a mikrofón pre obojsmernú hlasovú komunikáciu. Záznamy je možné ukladať na pamäťovú kartu Micro SD s kapacitou až 512GB, alebo je možné využiť cloudový protokol EZVIZ. Kamera sa ďalej pýši konštrukciou, ktorá je odolná poveternostným vplyvom (IP65). Vždy sa tak môžete spoľahnúť na to, že kamera bude fungovať bez ohľadu na počasie - v daždi, prachu či snehu.

EZVIZ H8 Pre 3K

Kľúčové vlastnosti IP kamery EZVIZ H8 Pro 3K

  • Záznam v 3K pri 30 fps (H.265)
  • Uhol záberu: 360°
  • Možnosť otáčania: 340° (horizontálne) a 80° (vertikálne)
  • Snímač: 1/2,7“ CMOS s progresívnym skenovaním
  • Tri režimy nočného videnia – plnofarebné (do 20 m), čiernobiele (do 30 m) a inteligentné s rozsvietením pri detekcii pohybu
  • Inteligentná detekcia ľudského pohybu či vozidiel a ich automatické sledovanie
  • Videohovor pomocou mávnutia ruky
  • Ukladanie záznamov na Micro SD kartu alebo cloud EZVIZ
  • EZVIZ H8 Pro 3K je kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa
  • Obojsmerné audio
  • Pripojenie pomocou WiFi (2,4 GHz) alebo RJ-45
  • Súčasťou balenia: napájací adaptér, montážna šablóna, sada skrutiek a vodotesná sada
EZVIZ H8 Pre 3K

Vylepšený zážitok zo sledovania vďaka menším video súborom

V porovnaní s prevládajúcou technológiou kompresie videa H.264 vytvára H.265 plynulejší zážitok zo sledovania nahraných videí. Zároveň sa nemusíte obávať, že by vám veľké video súbory zaberali príliš veľa miesta v úložisku - formát H.265 znižuje objem ukladaných dát až o 50 %. Všetky prenášané informácie sú navyše šifrované pomocou 128-bitového šifrovania AES, protokolom TLS a viacstupňovým overovaním.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Ethernet

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Kompatibilné aplikácie IFTTT
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Do siete, Jack
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V maďarčine

Vlastnosti

Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Rotácia Motorická
Ďalšie funkcie Rotácia
Detekcia Pohybu, Narušenia
Zvuk Vstavaný mikrofón, Obojsmerný zvuk
Notifikácie E-mailom, Mobilné
Alarm Svetelný, Zvukový

Video

Maximálne rozlíšenie 2880 × 1620 px
Zorný uhol 360 °
Kompresia videa H.264, H.265

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 512 GB

Rozmery

Šírka 116 mm
Výška 153,2 mm
Hĺbka 163,8 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  EZVIZ23_07
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CS-H8-R100-1J5WKFL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07