Obnoviť stránku

EZVIZ C3X

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EZVIZ C3X

Vonkajšia IP kamera EZVIZ C3X s detekciou pohybu aj nočným videním

Zoznámte sa s prvou komerčnou bezpečnostnou kamerou s duálnym objektívom na svete. Farebné video počas noci sa stáva realitou aj bez doplnkového osvetlenia. A všetko ešte viac uľahčujú vstavané algoritmy umelej inteligencie. Keď sa ľudia a vozidlá objavia v určených zónach, získate teraz presné upozornenie. Vďaka modelu EZVIZ C3X získate špičkovú a profesionálnu ochranu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Inteligentný duálny objektív

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Farebné nočné videnie

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Rozšírená umelá inteligencia

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Detekcia ľudí a vozidiel

EZVIZ C3X

Duálny objektív pre vysokú obrazovú kvalitu

Snímanie živých farieb sa v nastavení dvoch 2 Mpx kamier dosahuje prostredníctvom dvoch objektívov - jeden objektív zaznamenáva okolitý jas a druhý zachytáva informácie o farbách. Následne sa oba obrazy pomocou patentovaného algoritmu spoločnosti EZVIZ zlúčia a IP kamera EZVIZ C3X vytvorí obraz s bohatými detailmi a realistickými farbami.

EZVIZ C3X

IP kamera EZVIZ C3X poskytne revolučné nočné videnie

Využitie doplnkového osvetlenia na dosiahnutie farebného nočného videnia bolo skvelým nápadom - až do predstavenia modelu IP kamery EZVIZ C3X. Model C3X využíva na vykresľovanie lepšieho farebného obrazu aj za najväčšej tmy dva objektívy a dve infračervené svetlá.

1 920 × 1 080 px

Rozlíšenie kamery

89°

Zorný uhol

256 GB

Max. kapacita SD karty

EZVIZ C3X

K IP kamere EZVIZ C3X získate 24-hodinový cloud zadarmo

Pri kúpe IP kamery EZVIZ C3X získate úplne zadarmo počas celej životnosti kamery 24-hodinový cloud, do ktorého sa vám budú ukladať nasnímané záznamy.

Nahrávanie osôb a vozidiel spustené pohybom

Vďaka vstavanému modelu hlbokého učenia dokáže kamera EZVIZ C3X detegovať pohyb obrysov osôb a vozidiel v skutočnom čase. Budete tak presne upozornení, ako ste si vždy priali. Keď sa nikto nepozerá, kamera EZVIZ C3X prevezme smenu za vás.

Aktívna ochrana vášho majetku

IP kamera EZVIZ C3X vám umožní v aplikácii EZVIZ vytvoriť konkrétne zóny a ochrániť tak váš najcennejší majetok. Je na vás, či sa rozhodnete zabrániť vstupu do týchto zón osobám, vozidlám alebo obom typom objektov. V prípade detekcie objektov záujmu sa z kamery ozve hlasná siréna a zábleskové svietidlo začne rýchlo blikať, aby narušiteľa odradili. Počas zlomku sekundy dostanete oznámenie.

Hlasové výstrahy

Kamera EZVIZ C3X vám umožní zaznamenať váš hlas pre prispôsobené privítanie alebo odstrašenie. Ak napríklad niekto zaparkuje vozidlo v zakázanej oblasti, tak kamera prehrá vopred uloženú správu a nariadi vodičovi, aby zaparkoval inde.

EZVIZ C3X

Vysoká odolnosť voči počasiu

Vďaka celokovovému puzdru a krytiu IP67 vám kamera EZVIZ C3X vydrží počas dní keď prší, páli slnko, je búrka a dokonca aj počas dní, keď sneží, takže vám zaistí vytúžený pokoj počas celého roka.

EZVIZ C3X

Perfektná mobilná aplikácia

Sprievodná mobilná aplikácia EZVIZ App vám umožní kompletnú správu IP kamery vrátane rýchlych notifikácií alebo napríklad zoomovania na vybrané miesto.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Ethernet

Konektivita

Napájanie Do siete, PoE

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Ďalšie funkcie Zóny aktivity
Detekcia Pohybu, Postáv, Rozpoznania automobilov
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor
Notifikácie Mobilné

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 89 °
Zoom Digitálny
Kompresia videa H.265

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 72 mm
Výška 72 mm
Hĺbka 150 mm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Ezvz03a
Produktové číslo:  CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm)
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18