Obnoviť stránku

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

1,0 1 hodnotení

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Vonkajšie kamery EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) so základňou vám dodajú pokoj

Spojením bezdrôtovej IP kamery EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) so základňou získate ideálny bezpečnostný systém na ustráženie vášho domova až na dobu jedného roka na jediné nabitie. IP kamera EZVIZ BC1 disponuje radom technológií, ktoré z nej urobia vašu voľbu číslo jedna. Napríklad farebné nočné videnie, obojsmerná komunikácia alebo zabezpečený prenos dát. Súčasťou balenia sú dve vonkajšie IP kamery a základňa.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Kľúčové vlastnosti EZVIZ BC1-B2 (1 + 2)

  • Kamery nahrávajú video vo Full HD rozlíšení
  • Záznamy možno nahrávať na až 256 GB pamäťovú microSD kartu alebo ukladať na cloud
  • Batéria s kapacitou 12 900 mAh zaistí až 1 rok prevádzky
  • EZVIZ BC1 disponuje farebným nočným videním
  • Kamery sa ľahko inštalujú a nie je potrebné viesť žiadnu kabeláž
  • EZVIZ BC1 majú odolnosť podľa špecifikácie IP66 a tak odolajú najrôznejším poveternostným podmienkam aj nízkym a vysokým teplotám
  • Podpora 2,4 GHz WiFi
  • Kompresia videa H.265
  • Využiť môžete presný PIR senzor, nastaviteľné hlasové správy alebo obojsmernú komunikáciu


Kamera EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) sa pýši batériou až s ročnou výdržou

O napájanie kamery EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) sa stará dobíjacia batéria s kapacitou 12 900 mAh, ktorá udrží kameru v prevádzke až jeden rok.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Video kamera s nočným videním EZVIZ BC1 

Video kamera s nočným videním EZVIZ BC1 disponuje LED infračerveným svetlom, vďaka čomu dokáže kamera prispôsobiť intenzitu infračerveného LED tak, aby neboli objekty v zábere presvietené a vy ste mohli rozoznať aj detaily.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)
EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Bezpečnostná kamera EZVIZ BC1 disponuje presnejším senzorom pohybu

Vďaka vstavanému modelu hlbokého učenia dokáže kamera EZVIZ BC1 detegovať pohyb obrysov osôb v skutočnom čase. Budete tak presne upozornení, ako ste si vždy priali. Keď sa nikto nepozerá, bezpečnostná kamera  EZVIZ BC1 prevezme smenu za vás. Rovnako zažijete oveľa menej nechcených poplachov.

Aktívna ochrana vás a vášho majetku

V exteriérových WiFi kamerách EZVIZ BC1 si budete môcť nastaviť špecifický čas na zapnutie detekcie pohybu osôb v zverenom perimetri. V prípade detekcie objektov záujmu sa z kamery ozve hlasná siréna a rozsvietia sa dva reflektory, aby narušiteľ vedel, že bol odhalený a odradilo ho to od ďalšieho postupu. V zlomku sekundy dostanete oznámenie.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Hlasové výstrahy

Externá kamera EZVIZ BC1 vám umožní zaznamenať váš hlas na prispôsobené privítanie alebo odstrašenie nepozvaných hostí. Ak napríklad niekto zaparkuje vozidlo v zakázanej oblasti, kamera prehrá vopred uloženú správu a nariadi vodičovi aby zaparkoval inde. Externá kamera EZVIZ BC1 dokáže nahrať a uchovať v pamäti tri 10-sekundové správy.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Domová kamera EZVIZ BC1 umožní obojstrannú komunikáciu

Porozprávajte sa so svojimi blízkymi, spojte sa s poštárom alebo odstrašte nevítaných návštevníkov prostredníctvom funkcie obojsmernej hlasovej komunikácie, ktorá je ďalším prvkom domovej kamery EZVIZ BC1. Stačí len použiť aplikáciu EZVIZ.

IP kameru EZVIZ BC1 je radosť inštalovať

Vďaka veľkokapacitnej batérii, WiFi pripojeniu a magnetickej základni je inštalácia IP kamery EZVIZ BC1 rýchla a jednoduchá. S jej zapojením si bude vedieť poradiť aj laik a nebude potrebná odborná pomoc. Užite si pohodlné zapojenie kamery EZVIZ BC1 bez obťažujúcej kabeláže. IP kameru možno jednoducho pripevniť na akýkoľvek kovový povrch.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)
EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Vonkajšia kamera s nočným videním EZVIZ BC1 odolá akémukoľvek počasiu

Vonkajšia kamera s nočným videním EZVIZ BC1 je vybavená stupňom krytia IP66, čo znamená, že odolá nielen prachu a vode, ale je tiež navrhnutá na bezproblémové fungovanie aj v extrémnych podmienkach pri nízkych aj vysokých teplotách.

WiFi kamera na dom EZVIZ BC1 využíva pokročilú kompresiu videa

WiFi kamera na dom EZVIZ BC1 využíva pokročilú kompresiu videa H.265. Vďaka tomu bude dosiahnutá lepšia kvalita záznamu, a to iba s polovičnou šírkou pásma. Tento záznam tiež zaberá len polovicu miesta v pamäti (oproti predchádzajúcemu štandardu kompresie videa H.264).

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

IP kamerový systém EZVIZ chráni vaše dáta aj súkromie

Pre spoločnosť EZVIZ je ochrana vášho súkromia a získaných dát prioritou. Preto sú všetky dáta vysielané medzi IP kamerovým systémom EZVIZ BC1-B2 (1 + 2) a EZVIZ Cloudom zakódované. Teda iba vy budete mať všetko potrebné na zhliadnutie záznamu.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)
EZVIZ BC1-B2 (1+2)

Infra kamera EZVIZ BC1 ponúka flexibilné možnosti ukladania záznamov

Infra kamera EZVIZ BC1 ukladá všetky uložené dáta až na 256 GB pamäťovú microSD kartu. Voliteľne možno záznamy ukladať na EZVIZ CloudPlay.

EZVIZ BC1-B2 (1+2)

S kamerami IP EZVIZ budete mať bezpečnosť na dosah ruky

Pomocou mobilnej aplikácie EZVIZ APP (Android, iOS) môžete na diaľku prezerať a organizovať záznamy z kamier IP EZVIZ BC1-B2 (1 + 2), získavať bezpečnostné upozornenia či viesť obojsmernú komunikáciu v reálnom čase.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 104,76 mm
Výška 62,8 mm

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Jack

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vyhotovenie Bullet
Ďalšie funkcie PIR senzor
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 108 °
Kompresia videa H.265

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery

Šírka 104,76 mm
Výška 62,8 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  Ezvz21a008
Produktové číslo:  CS-BC1-B2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06