Obnoviť stránku

EXTOL INDUSTRIAL 8795630 nad

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EXTOL INDUSTRIAL 8795630 nad

Aku kosačka EXTOL INDUSTRIAL 8795630 vás poteší svojim veľmi nízkym hlukom, jednoduchosťou obsluhy a slobodou pohybu. Spája v sebe najväčšie výhody elektrických a benzínových kosačiek, vďaka ktorým vykoná veľmi efektívnu prácu za minimálne nutnej námahy. Je poháňaná najmodernejším brushless motorom bez uhlíkových kief, ktorý vyniká menšou elektrickou spotrebou a vysokým výkonom. Disponuje možnosťou nastaveniavýšky kosenia v rozmedzí 25 – 75 mm a pracovným záberom 38 cm. Vyrobená je z veľmi kvalitných materiálov a jej najviac namáhané časti sú z odolného kovu, ktorý zaistí skutočne dlhú životnosť.

Kľúčové vlastnosti Aku kosačky EXTOL INDUSTRIAL 8795630

  • Veľmi výkonná Aku kosačka
  • Poháňaná moderným brushless motorom
  • S možnosťou nastavenia výšky kosenia
  • S pracovným záberom 38 cm
  • Vybavená bezpečnostným tlačidlom aj kľúčom
  • Kosačka EXTOL s funkciou mulčovania
  • Poháňaná kvalitnou Li-ion batériou
  • Možnosť použitia dvoch batérií súčasne
  • Čiastočne plátený kôš s objemom 40 l
  • Veľmi jednoduchá manipulácia aj v strmšom teréne
  • Farebné prevedenie: tyrkysovo-strieborno-čierne

Úplne bezpečná prevádzka

Kosačka EXTOL je vybavená dvojitým systémom bezpečnostného istenia. Spúšť kosačky je istená bezpečnostným tlačidlom a bez použitia bezpečnostného kľúča, ktorý je umiestnený vedľa batérie sa vôbec nedá spustiť. Kľúč je možné vytiahnuť a zamedziť tak nechcenému spustenie kosačky napríklad zo strany detí. Určite oceníte tiež funkciu mulčovania s pomocou ktorej bude tráva porezaná na veľmi drobné kúsky slúžiaceako hnojivo.

Kosačka EXTOL poháňaná Li-ion batériou

Zdrojom energie kosačky je veľmi kvalitná Li-ion batéria s kapacitou 2 500 mAh. Pri plnom nabití udrží kosačku v prevádzke po dobu 35 minút, jej následné nabitie trvá približne 60 minút. Pre prípady nutné dlhšej prevádzky je kosačka EXTOL INDUSTRIAL vybavená elektronikou, ktorá umožňuje použiť jednu alebo dve batérie súčasne. S jednou plne nabitou bateriou pri pravidelnom používaní pritomposeká 500 m2 plochy.

S košom s objemom 40 l

Pre maximálne tichú prevádzku sú masívne kolesá potiahnuté gumou, čím zaistí tichú jazdu na tvrdých typoch povrchov. Súčasťou kosačky je kôš s objemom 40 l, ten je čiastočne vyrobený z plátna a umožní tak zmenšenie rozmeru pri skladovaní. Určite vás poteší aj jej nenáročná údržba a nízka hmotnosť, ktorá prispeje k jej veľmi ľahkej manipulácii. Pomocou EXTOL INDUSTRIAL 8795630 dokonale pokosíte trávu na vašejzáhrade.

Hmotnosť:
17 kg

Parametre a špecifikácia

Akumulátor

Aku program Extol Industrial 40V
Kód:  MAD0077nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18