Obnoviť stránku

Genius DVB-T QuickStick

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Genius DVB-T QuickStick

Cenovo dostupný USB prijímač digitálneho pozemného vysielania plne kompatibilné s operačným systémom Windows XP Media Center Edition.Miniatúrne prevedenie je porovnateľné s veľkosťou bežného flashdisk.Vďaka tomu je ideálny pre notebooky alebo kompaktný barebone zostavy, možno samozrejme bez problému použiť is bežným stolovým počítačom.Je určený pre sledovanie a záznam televíznych alebo rádio programov vysielaných digitálne v modernom štandardu DVB-T, všetko v kvalite porovnateľnej s DVD, perfektním obrazem a krištáľovo čistým zvukom, navyše bez kazov, šumu a "duchov" spôsobených odrazmi signálu.Vďaka nízkej spotrebe nevyžaduje externý sieťový adaptér a vystačí si s napájením přímo po USB zbernici.Dodáva sa vrátane miniatúrne antény určené predovšetkým pre vonkajšie príjem a infračerveného diaľkového ovládania.Samozrejmosťou je aj príjem teletextu a programové ponuky EPG, ukladanie obrázkov, časované záznam alebo časový posun - živé vysielanie možno zastaviť a neskôr sa k nemu vrátiť a pokračovať v monitorovaní od miesta prerušenia.
Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.
Parametre a špecifikácie:
Formát:DVB-T
Frekvenčný rozsah:video 48,25 - 863,25 MHz
Šírka pásma:6 / 7 / 8 MHz
Vstupy / výstupy:
USB 2.0
RF televízna anténa (mini konektor, redukcia je súčasťou balenia)
Ďalšie funkcie:
Teletext
Electronic Program Guide (EPG)
Titulky (teletextové)
Poznámka:pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.sk / "> tu.
Kód:  JT352b
Produktové číslo:  32400016101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13