Obnoviť stránku

EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 prepojovací lomený 2m

4,1 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO XXtremeCord HDMI v1.4 prepojovací lomený 2m

Extrémne kvalitný kábel poskytujúce maximálnu audiovizuálne zážitky pre všetky multimediálne zariadenia novej generácie, ako sú naprherné konzoly, Blu-ray prehrávače, LCD a plazma televízie, osobné počítače alebo DVB-T prijímača.Kábel sa chváli špecifikácií HDMI 1.4, ktorá ho obohacuje o dva nové kanály.K existujúcej podpore nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálnom formáte tak pribudol Fast Ethernetový (100 Mb/s) kanál pre vysokorýchlostné obojsmernú komunikáciu a zdieľanie internetového pripojenia medzi dvomi HDMI zariadeniami a spätný zvukový kanál, ktorý poskytuje prenos zvukového signálu z TV tunera späť do externého zosilňovače či domáceho kina.
Špecifikácie štandardu 1.4 ďalej umožňuje podporu až štvornásobného HD rozlíšenie (4x 1080p) a 3D protokolov pre 3D hry a 3D aplikácie domáceho kina.Kábel je trojnásobne tienený, čo radikálne zosilňuje ochranu proti elektromagnetickému aj rádiovému rušeniu.Jeho konektory sú pozlátené 24karátovým zlatom, zaisťujú optimálne pripojenie a maximálny prenos signálu.Vďaka praktickému zalomenie konektoru na jednej strane kábel využijete iu priestorovo náročných inštalácií.To všetko pri doživotný záruke a certifikáciou HDMI asociácie.
Kábel je z jednej strany ukončený 90 ° pevným lomeným konektorom pre inštaláciu do miest s nedostatkom miesta pre klasický konektor.
Parametre a špecifikácie:
Konektory:
HDMI 1.4: Male zahnutý L/Male rovný (kompatibilné s HDMI 1.3)
24-karátové zlato
Dĺžka kábla:
2 m
Ochrana voči rušeniu:
trojnásobné tienenie
Rozlíšenie:
4096 x 2160 pri 24Hz
3840 x 2160 pri 24Hz/25Hz/30Hz
Farebné profily:
YCC601
Kód:  XX462i2l
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11