Obnoviť stránku

EVOLVEO XtraTab 7 QC, Android 4.1

3,5 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

EVOLVEO XtraTab 7 QC, Android 4.1

Veľmi výkonný a parádne vybavený mobilný prístroj v cenovo dostupné hladine. Jeho neobmedzené využitie zaistí štvorjadrový procesor s jadrami taktovaným na vysokých 1,3 GHz. Prehliadanie internetových stránok i streamovaných videí je úplne plynulé, svižnosť systému je vždy zaručená a spúšťanie všetkých aplikácií je okamžité. Zahráte si ktorúkoľvek hru, Ktorá vás napadne.
Pripojte sa k internetu vďaka bezdrôtovej technológii WiFi a naplno využite všetkých možností systému Google Android 4.1. Po vytvorení Google účtu získate prístup do portáluGoogle Play, Ktorý je doslova nabitý tisíckami aplikáciami a hrami, z ktorých väčšina je zadarmo. Nechýba rozmanité widgety pre efektívne využitie plochy 7palcového displeja.
Cez mini HDMI konektor pripojíte televíziu a ukážete priateľom vaše fotografie či prehráte filmy. Vo výbave je aj dvojica kamier - Predná s rozlíšením VGA a dvojmegapixelový zadná kamera. Aj napriek nadštandardné vybavenie si tablet zachováva veľmi slušnú hmotnosť (290 gramov) A hrúbku len 10 milimetrov. Pre prenášanie má ako bonus pribalené štýlové puzdro.
Kód:  RY410m
Produktové číslo:  XTB-7QC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13