Obnoviť stránku

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB

4,0 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB

Evolveo predstavilo ideálne smartphone k bežnému použitiu. Telefón beží na obľúbenom operačnom systémeGoogle Android 4.2 Jelly Bean. Model prekvapí nielenvysokým výkonom, Ale ajelegantným dizajnom. Hravo zvládne najnovšie a najnáročnejšie Android aplikácie, emailovú komunikáciu, prehliadanie internetu a oveľa viac. Je určený ľuďom, ktorí očakávajú od telefónu plynulý chod a komfort dotykového displeja.
Splynutie ekonomickej ceny a fanúšikovské výbavy:
  • Dotykový 4,5 "IPSdisplej
  • Štíhle telo s ľahko pogumovaným krytom
  • 8mpx fotoaparát & predná webkamera
  • Dual SIM
  • Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth
Pohodlná plocha
Výrobné IPS technológia ponúka oproti bežným panelom čitateľnosť dokonca aj pod slnečným svitom. Farebné podanie je pestrejšia a nemenné iz krajných uhlov. Pripočítame k tomu vysokú uhlopriečku 4,5 "a máme tu funkčné zariadenie pre všetky príležitosti.
Pre náročných
Srdcom Xtraphonu je4jádrový procesors frekvenciou 1,5 GHz. Výsledkom je rýchle prehliadanie internetu, možnosť sťahovania veľkých súborov a bezproblémový multitasking.
Zvolená architektúra šetrí batériu a využíva len toľko výkonu, koľko je potrebné. S integrovaným grafickým čipom je garantovaná plynulá zábava aj v podobe náročných hier.
Fotoaparát
Smartphone je vybavený citlivým 8.0 megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním,LED diódou a natáčanie v HDrozlíšenie.
Podpora režimuHigh Dynamic Rangevám umožní vidieť rozšírením rozsahu expozície viac detailov na vybraných snímkach. Nový foto editor ponúka filtre, ohraničenie a ďalšie nástroje pre jednoduchú úpravu fotografií.
Všestranný
Populárny operačný systém Google Android 4.2 Jelly Bean mení Xtraphone v univerzálnej zariadení. Teraz je možné prispôsobiť plochu užitočnými widgety ako je kalendár, počasie alebo výpis zo sociálnych sietí.
Portál Google Play dáva na výber zo státisícov aplikácií na prevzatie. Mnohé poteší, že nezanedbateľná časť je k dispozícii zadarmo. V ponuke nechýbajú zábavné hry, grafické editory alebo pomôcky pre uľahčenie života.
Nielen XtraPhone
Bohaté príslušenstvo oceníte každý deň. Biely zadný kryt, štýlové čierne púzdro, ochranná fólia, čistiace podložka a hands-free slúchadlá sú vysokým nadštandardom.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,5 " (11,43 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm)

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  JD164l1
Produktové číslo:  XP-4.5Q4-16
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03