Obnoviť stránku

EVOLVEO WK27BG

3,7 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO WK27BG

Elegantná, štýlová, ale predovšetkým praktická bezdrôtová klávesnica Evolveo WK27BG v pútavom čiernom vyhotovení vám uľahčí písanie nielen na počítači, ale predovšetkým na inteligentných televízoroch. Vďaka tenkému vyhotoveniu, nízkej váhe a svojmu jedinečnému konceptu s touchpadom, ktorý môže slúžiť nielen ako myš, ale aj ako numerická klávesnica, sa stane ovládanie multimediálnych centier, HTPC či už spomínaných inteligentných televízorov ľahkou a rýchlou záležitosťou.

Hlavné rysy

  • Ultratenký profil a nízka hmotnosť
  • Pre inteligentné televízory, HTPC, multimediálne centrá aj PC
  • Napájanie 2 AAA batériami (súčasťou balenia)
  • Automaticky šetrí batérie pri nečinnosti
  • Nano prijímač do USB
  • Dosah až 10 metrov
  • 13 multimediálnych klávesov

Pohodlné a rýchle písanie


žiadne nepríjemné písanie pomocou diaľkových ovládačov inteligentných televízorov a o pohybovaní kurzorom v ich internetovom prehliadači ani nehovoriac. S klávesnicou EVOLVEO vybavenou inteligentným touchpadom s možnosťou prepnutia na numerickú časť ide všetko rovnako rýchlo ako na počítači.  

Pre počítač aj televízor


Vďaka svojmu elegantnému modernému dizajnu a tenkému profilu je klávesnica vhodná okrem inteligentných televízorov aj na použitie s klasickými stolnými počítačmi. Bezproblémovo si rozumie s počítačmi vybavenými systémom Microsoft Windows.

Maximálne pohodlie

Bezdrôtové rozhranie odstraňuje nepríjemné káble a prináša neuveriteľnú slobodu. Jednoduché spárovanie a dosah až 10 metrov vám umožní napríklad jednoduché ovládanie multimediálneho centra pripojeného k televízoru.



Multimediálne ovládanie


Klávesnica ponúkne okrem štandardných 80 znakov tiež 13 multimediálnych klávesov. Bez nutnosti inštalácie špeciálnych programov si tak priamo pomocou klávesnice zmeníte hlasitosť, zastavíte či znovu spustíte prehrávanie alebo zapnete vyhľadávač.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač
Typ batérie AAA

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska, K televízoru
Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Enter Jednoriadkový
Backspace Úzky
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Touchpad, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 26,1 cm (261 mm)
Výška 1,9 cm (19 mm)
Kód:  ML015h
Produktové číslo:  WK27BG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07