Obnoviť stránku

EVOLVEO WK-221

4,2 199 hodnotení

EVOLVEO WK-221


Bezdrôtová súprava optickej myši a tenkej klávesnice

Doprajte si pri práci na počítači maximálny komfort bez prekážajúcich káblov s bezdrôtovou súpravou myši a klávesnice Evolveo WK-221. Klávesnica vás poteší odnímateľnou podložkou pod zápästie a 9 multimediálnymi klávesmi. Vďaka nim sa rýchlo dostanete k často využívaným funkciám, napríklad na ovládanie hlasitosti. Bezdrôtová myš je ergonomicky tvarovaná, takže sa vám s ňou bude skvele pracovať, navyše v rozlíšení 1 600 DPI. Klávesnica aj myš sú napájané vymeniteľnými batériami.


Veľmi jednoduchá inštalácia

Spolu so súpravou klávesnice a myši Evolveo WK-221 dostanete miniatúrny prijímač, ktorý ľahko zapojíte do USB portu. To je z vašej strany všetko a môžete hneď začať celú súpravu používať, a to do vzdialenosti až 10 metrov. Ovládajte počítač napríklad z pohodlia vašej sedačky, ako vám to len bude vyhovovať. Bezdrôtový prenos je realizovaný vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz.


Šikovná univerzálna súprava

Klávesnica je konštruovaná tak, aby ste si ju mohli prispôsobiť podľa svojich predstáv. Môžete sa rozhodnúť, či chcete mať pod zápästím podložku, alebo nie. Ak vám podložka nevyhovuje, stačí ju jednoducho odňať. Myš aj klávesnica zo súpravy WK-221 sú napájané každá dvoma AAA batériami, ktoré nájdete priamo v balení. Táto bezdrôtová súprava od Evolveo podporuje operačné systémy Windows 98 SE, ME, 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 a 10.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB, Bezdrôtový USB prijímač
Typ batérie AAA

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska
Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 47,6 cm (476 mm)
Výška 2 cm (20 mm)

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  ML022c
Produktové číslo:  WK-221
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16