Obnoviť stránku

EVOLVEO SupremeBeat C5

4,5 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO SupremeBeat C5


Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Evolveo SupremeBeat C5

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s kompaktným prenosným reproduktorom Evolveo z radu SupremeSound. Nadchne vás hlavne nadštandardným zvukovým výkonom, ale aj moderným dizajnom s pevnou tkanou textíliou v elegantnom čiernom vyhotovení. Reproduktor osadený dvoma dynamickými reproduktormi a basovými žiaričmi vysiela zvuk do 360°, vďaka čomu bude zvuk priestorový a vy si budete pripadať skoro ako na koncerte. Akurát v pohodlí domova a bez nepríjemných davov ľudí. Reproduktor SupremeBeat stačí jednoducho prepojiť s mobilným telefónom a hudobná párty môže začať. Na jedno nabitie vydrží hrať dlhšie ako 12 hodín.


Pokročilá technológia X-Bass Sound

Radi pri počúvaní hudby striedate žánre a zháňate reproduktor, ktorý si poradí so silnými basmi a zároveň zachová čisté výšky? SupremeBeat C5 je vybavený dvojicou výkonných 12 W reproduktorov. Tieto dynamické 48 mm reproduktory využívajú neodymové magnety a starajú sa o to, aby boli výšky vždy dokonale vyladené. Reproduktor má vstavané tiež dva pasívne basové žiariče pre skutočne plné basy. Na presnosti prehrávania sa podieľa aj digitálny signálový procesor (DSP). Vďaka takto nakombinovanej konštrukcii bude hudba reprodukovaná veľmi kvalitne, a vy si tak môžete užiť každý jednotlivý tón.


Rýchle a spoľahlivé prepojenie so smartfónom

Už žiadne zbytočné káble – reproduktor Evolveo SupremeBeat C5 s vaším zariadením prepojíte cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth verzie 4.1. Reproduktor je kompatibilný aj so staršími verziami Bluetooth 2.0, 3.0, alebo 4.0. Spárovanie vám zaberie len malú chvíľku, takže si stihnete prehrať pár skladieb aj počas hektického rána a naštartovať tak dobrú náladu na celý deň. Pri použití Bluetooth môžete mať mobil položený až 10 metrov od reproduktora. Reproduktor SupremeBeat je možné so smartfónom spárovať aj pomocou NFC čipu, ak vaše zariadenie túto technológiu podporuje. Samozrejme nechýba ani štandardný 3,5 mm jack pre káblové pripojenie, ktoré sa predsa len v určitých prípadoch hodí. MP3 pesničky môžete prehrávať aj z microSDHC karty.



Praktický reproduktor so slušnou výbavou

Reproduktor SupremeBeat C5 je napájaný objemnou batériou s kapacitou 5 200 mAh. Vďaka nej vám vydrží na viac ako 12 hodín kvalitného počúvania. Ak reproduktor nie je dlhšie ako 5 minút spárovaný a nepoužívate ho, sám sa vypne, aby šetril batériu na pozdejšie počúvanie. Reproduktor SupremeBeat má tiež integrovaný mikrofón, ktorý využijete pre pohodlné handsfree telefonovanie. Prichádzajúci hovor prijmete stlačením tlačidla na reproduktore.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, microSD
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, NFC
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.1

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom

Batéria

Kapacita batérie 5 200 mAh
Maximálna výdrž batérie 12 h

Rozmery soundbaru

Šírka 7,5 cm
Hĺbka 7,5 cm
Výška 19,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 0,55 kg

Určenie

Určenie K mobilu
Kód:  JF215e58
Produktové číslo:  SBE-C5-BLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07