Obnoviť stránku

EVOLVEO StrongPhone X1

4,2 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO StrongPhone X1

Extrémne odolný telefón pripravený nasledovať vás na miesta, o ktorých si ostatné telefóny netrúfnu ani uvažovať. Špeciálne navrhnutá konštrukcia s pogumovaným povrchom znesie aj to najhrubšie zaobchádzanie v tých najextrémnejších podmienkach, a tak si svoj ??názov StrongPhone rozhodne zaslúži. Aj napriek svojej enormnej odolnosti je však vybavený kvalitným fotoaparátom, moderným Bluetooth rozhraním a dokáže mať naraz aktívne dve SIM karty, čím sa z neho stáva doslova unikát na svetovom trhu, na ktorom nemá žiadnu konkurenciu.
 

Nikdy nesklame


Vyrazte do divočiny alebo na stavbu a majte telefón stále so sebou. Enormná odolnosť sa skvele dopĺňa so zvýšenou výdržou batérie, takže ani pri niekoľkodňových pobytoch mimo elektrickú sieť nebudete musieť hľadať nabíjačku. V pohotovostnom stave udrží batéria s kapacitou 1700 mAh telefón dlhých 280 hodín. Evolveo StrongPhone vás jednoducho nenechá v štichu, keď to budete najmenej potrebovať.

Nezastaví sa pred ničím


Vezmite si telefón so sebou na stavbu, k moru, na púšť, do lesa alebo napríklad k rieke a nestrachujte sa o neho. Vďaka špecifikácii IP67 je telefón odolný proti vniknutiu prachových častíc a vydrží ponorený 1 meter pod vodnou hladinou celých 30 minút. Okrem toho mu nevadia občasné pády na zem, hrubá špina ani pre ostatné telefóny veľmi nepríjemné vibrácie. Poriadnou odolnosťou disponuje aj farebný displej s uhlopriečkou 2,2" vybavený tvrdeným dvojvrstvovým ochranným sklíčkom. Predstavte si, kde všade vám telefón poslúži bez rizika poškodenia.


Zábavný a s podporou Dual SIM


Ani ostatná hardvérová výbava nebola kvôli extrémnej odolnosti nijako výrazne ochudobnená a prekvapí vás tak napríklad prítomnosť kvalitného 2 Mpx fotoaparátu so schopnosťou natáčania videí.
Čím telefón rohodne zaujme ešte viac, je podpora Dual SIM - jednoducho tak môžete prepínať medzi osobnou a pracovnou SIM kartou bez toho, aby ste museli používať dva telefóny alebo museli karty zdĺhavo vymieňať.
Ďalej poteší aj FM rádio a MP3 prehrávač, s ktorými si vaše obľúbené skladby môžete ihneď pustiť na pribalených stereofónnych slúchadlách s handsfree. Na prenos dát medzi telefónom a počítačom poslúži bezdrôtový Bluetooth alebo môžete využiť micro USB konektor, ktorý slúži zároveň na nabíjanie.
 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Klasické
Odolnosť Vodoodolný, Odolný voči nárazom

Displej

Uhlopriečka displeja 2,2 " (5,59 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 2 Mpx

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB

Komunikácia a sieť

Dátové služby GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM
Kód:  JD164p
Produktové číslo:  SGP-X1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12