Obnoviť stránku

EVOLVEO StrongPhone Accu

4,4 58 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO StrongPhone Accu

Extrémne odolný telefón pripravený nasledovať vás na miesta, o ktorých si ostatné telefóny netrúfnu ani uvažovať. Špeciálne navrhnutá konštrukcia s pogumovaným povrchom znesie aj to najhrubšie zaobchádzanie v tých najextrémnejších podmienkach, a tak si svoj ??názov StrongPhone rozhodne zaslúži. K svojej enormnej odolnosti navyše pridáva funkciu PowerBank pre nabíjanie ostatných zariadení priamo z batérie telefónu, čím sa z neho stáva doslova unikát na svetovom trhu, na ktorom nemá žiadnu konkurenciu.
 

Nikdy nesklame


Vyrazte do divočiny alebo na stavbu a majte telefón stále so sebou. Enormná odolnosť sa skvele dopĺňa so zvýšenou výdržou batérie, takže ani pri niekoľkodňových pobytoch mimo elektrickú sieť nebudete musieť hľadať nabíjačku. V pohotovostnom stave udrží batéria s kapacitou 3600 mAh telefón dlhých 1200 hodín. Evolveo StrongPhone vás jednoducho nenechá v štichu, keď to budete najmenej potrebovať.

Nezastaví sa pred ničím


Vezmite si telefón so sebou na stavbu, k moru, na púšť, do lesa alebo napríklad k rieke a nestrachujte sa o neho. Vďaka špecifikácii IP67 je telefón odolný proti vniknutiu prachových častíc a vydrží ponorený 1 meter pod vodnou hladinou celých 30 minút. Okrem toho mu nevadia občasné pády na zem, hrubá špina ani pre ostatné telefóny veľmi nepríjemné vibrácie. Poriadnou odolnosťou disponuje aj farebný displej s uhlopriečkou 1,8" vybavený tvrdeným dvojvrstvovým ochranným sklíčkom. Predstavte si, kde všade vám telefón poslúži bez rizika poškodenia.


Zábavný a s funkciou PowerBank

Už žiadne vybité zariadenie v tej najmenej vhodnej chvíli. Unikátna funkcia PowerBank vám totiž umožní jednoduché nabíjanie ďalšieho mobilného zariadenia, napr. smartphonu, a to prepojením oboch telefónov pomocou AccuUSB adaptéra, ktorý je súčasťou balenia.
Ani ostatná hardvérová výbava nebola kvôli extrémnej odolnosti nijako výrazne ochudobnená a prekvapí vás tak okrem VGA fotoaparátu aj prítomnosť FM rádia a MP3 prehrávača, s ktorými si vaše obľúbené skladby uložené v 7,2 GB pamäti môžete ihneď pustiť na pribalených stereofónnych slúchadlách s handsfree.

 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Klasické
Odolnosť Vodoodolný, Odolný voči nárazom

Displej

Uhlopriečka displeja 1,8 " (4,57 cm)

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 0,3 Mpx

Komunikácia a sieť

Dátové služby GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory USB micro
Kód:  JD164s1
Produktové číslo:  SGP-ACCU V2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09