Obnoviť stránku

EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID

3,4 7 hodnotení

EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID

Alarm EVOLVEO Salvarix v modernom dizajne ponúka komplexnú ochranu vášho majetku v domácnosti či budove. Alarm má lokalizované české a slovenské prostredie. Navyše ho môžete ovládať pomocou aplikácie vo vašom smartfóne Android alebo iOS. Zariadenie ponúka okrem iného tiež podporu s Wifi, GSM, RFID, bezpečnostnými kamerami a pripojenie na Pult Centrálnej Ochrany. Alarm si zapamätá až 8 bezdrôtových diaľkových ovládačov a 10 RFID čipov.


Kľúčové vlastnosti alarmu EVOLVEO Salvarix

  • Alarm EVOLVEO Salvarix v modernom dizajne
  • Vstavaná vysokokapacitná lítiová batéria
  • Môžete ovládať pomocou aplikácie vo vašom smartfóne
  • Zariadenie ponúka okrem iného tiež podporu s Wifi, GSM, RFID, bezpečnostnými kamerami a pripojenie na Pult Centrálnej Ochrany
  • Zapamätá si až 8 bezdrôtových diaľkových ovládačov a 10 RFID čipov
  • Zabezpečovací systém novej generácie
  • Jednoduchá inštalácia a zapojenie
  • Zariadenie je kompletne v českom alebo slovenskom jazyku
  • Bezdrôtové senzory disponujú dlhou výdržou batérie
  • Možnosť nastaviť čas, kedy bude alarm aktívny/neaktívny
  • LCD displej a kapacitné dotykové tlačidlá
  • 3 mesiace zadarmo napojenie na PCO
  • Možnosť pripojenia širokého spektra príslušenstva

Ochrana vášho majetku

Bezdrôtový alarm EVOLVEO Salvarix je zabezpečovací systém novej generácie, ktorý vám ochráni váš majetok. Využiť ho môžete prakticky kdekoľvek, od zabezpečenia kancelárie, obchodu, garáže, dielne, domu, bytu až po vašu útulnú chatu. Vďaka tomuto zabezpečeniu budete mať svoje objekty a majetok vždy pod kontrolou. Alarm je vybavený upozornením na výpadok elektrického prúdu s vydrží na batériu až 6 hodín.

Jednoduchá inštalácia a zapojenie

Nastavenie alarmu EVOLVEO Salvarix je jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Nemusíte sa báť, že by ste si so zapojením nevedeli rady. Zariadenie má plnú českú alebo slovenskú lokalizáciu. Veľkou výhodou tohto zabezpečenia je absencia elektrických rozvodov. Bezdrôtové senzory disponujú dlhou výdržou batérie, vďaka ktorej môžete prístroj umiestniť kdekoľvek v objekte alebo aj mimo neho až do vzdialenosti 100 metrov. Okrem iného si môžete tiež nastaviť čas, kedy bude alarm aktívny/neaktívne alebo možno nastaviť oneskorenie aktivácie alarmu.


Ovládanie alarmu EVOLVEO

Ovládanie alarmu EVOLVEO Salvarix možno ovládať a nastavovať pomocou mobilnej aplikácie vo vašom smartfóne alebo ho môžete nastaviť ručne. Ďalšou možnosťou je aj ovládanie pomocou priloženého ovládača, RFID čipu alebo na klávesnici hlavnej jednotky. Zariadenie je vybavené LCD displejom a kapacitnými dotykovými tlačidlami. V prípade, že dôjde k narušeniu bezpečnosti, vás alarm bude informovať prostredníctvom SMS správy/volania alebo pomocou mobilnej aplikácie. Alarm môže tiež kontaktovať pult centrálnej ochrany.

Bezpečnosť na prvom mieste

Alarm EVOLVEO Salvarix ponúka pult centrálnej ochrany na 3 mesiace zdarma s pokrytím celej Českej a Slovenskej republiky. Vaša domácnosť či budova bude chránená 24 hodín, 7 dní v týždni po celý rok. Služba nie je závislá od žiadneho konkrétneho mobilného operátora alebo od káblového pripojenia. Každá zóna môže byť strážená nezávisle, takže je možné nastaviť 6 skupín čísiel na zaslanie upozornenia o spustení alarmu.

Bohaté príslušenstvo

Súčasťou sady Alarmu EVOLVEO sú detektory, kľúčenky a ostatné príslušenstvo k základnému zabezpečeniu objektu. Alarm navyše ponúka aj možnosť pripojenia širokého spektra príslušenstva, snímačov, detektorov, vrátane kamerového systému.V balení sa tiež nachádza používateľský manuál a napájací adaptér.


Balenie obsahuje:

1× Bezdrôtový detektor na okná/dvere
1× Bezdrôtový infra červený detektor pohybu
2× Diaľkové ovládanie (kľúčenka)
2× RFID čip (prívesok)
1× Drôtová mini siréna
1× Napájací adaptér
1× Voucher na 3 mesiace PCO zadarmo
1× Používateľský manuál


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, GSM

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V slovenčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  RY202aAPD3
Produktové číslo:  ALM303
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03