Obnoviť stránku

EVOLVEO R05 čierna

4,5 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO R05 čierna


Elegantná počítačová skriňa miditower Evolveo R05

Pri výbere tej správnej počítačovej skrine musíte zohľadniť viacero faktorov, cez veľkosť a vnútorný priestor až po preferovaný vzhľad. Skriňa musí byť kvalitná a odolná, aby spoľahlivo chránila vnútorné komponenty pred zanesením prachom, otrasmi pri prenášaní počítača a podobne. Počítačová skriňa Evolveo R05 je case strednej veľkosti (miditower) a je určená pre základné dosky podporujúce platformu Intel aj AMD. Na prvý pohľad vás upúta jej minimalistický dizajn v osvedčenej farebnej kombinácii čiernej so striebornými prvkami. Efektný vzhľad skrine R05 ju povýši na štýlový doplnok moderne zariadených izieb, nestratí sa však ani v kancelárii.


Dostatok priestoru pre všetko potrebné

Počítačová skriňa Evolveo R05 je konštruovaná ako full ATX Miditower a poskytne vám dostatok miesta pre inštaláciu základných dosiek typu ATX, alebo menších dosiek typu micro ATX. Do skrine Evolveo R05 sa zmestia až štyri 3,5" disky. Môžete využiť celkom 7 slotov na zadnej strane skrine, ktoré sa hodia na inštaláciu rôznych grafických a rozširujúcich kariet. Na prednej strane skrine R05 nájdete dve 5,25" pozície určené na inštaláciu optických mechaník a regulátorov. Pod nimi je umiestnená jedna externá 3,5" pozícia na inštaláciu disketovej mechaniky, prípadne čítačky pamäťových kariet alebo iných kompatibilných zariadení. Celá skriňa Evolveo R05 má kompaktné rozmery 475 × 203 × 437 mm.


Prispôsobte si chladiaci systém podľa potreby

Pre správne chladenie komponentov je dôležitý dostatok ventilátorov. Koľko ich budete potrebovať záleží na vašej osobnej počítačovej zostave. Skriňa Evolveo R05 je vybavená tromi pozíciami pre 120 mm ventilátory. Jeden zadný 120 mm tichý ventilátor získate priamo s kúpou skrine. K nemu je možné dodatočne zaobstarať Evolveo LED ventilátory v rôznych rozmeroch a farbách. Napájací zdroj nie je k modelu R05 dodávaný, aby ste si mohli vybrať zdroj s výkonom priamo pre vašu PC zostavu.


Rad praktických portov

Jednoduchý prístup k často využívaným konektorom musí byť samozrejmosťou, preto sú tie základné umiestnené hore na prednej strane skrine R05. Nájdete medzi nimi dva USB 2.0 konektory, kam pripojíte napríklad myš, klávesnicu, externé disky a ďalšie potrebné zariadenia. Medzi vstupy je zaradený tiež jeden rýchly USB 3.0 konektor. Nesmie chýbať ani tradičná dvojica 3,5 mm audio konektorov, jeden na výstup slúchadiel, druhý na vstup mikrofónu.


Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX)
Počet interných 2,5" slotov
Max. výška chladiča procesora 160 mm
Max. dĺžka grafickej karty 420 mm
Ďalšie vybavenie Podpora SSD (2,5")

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Nepriehľadná
Materiál bočnice Oceľová

Zdroj

Zdroj Bez zdroja
Podporovaný formát zdroja ATX

Chladenie

Veľkosť predného ventilátora 1x120mm
Veľkosť zadného ventilátora 1x120mm
Počet pozícií pre ventilátory
Počet osadených ventilátorov 1x120mm

Podsvietenie

Farba podsvietenia Bez podsvietenia

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 203 mm (20,3 cm)
Výška 437 mm (43,7 cm)
Hĺbka 475 mm (47,5 cm)
Kód:  UE113i
Produktové číslo:  CAER05000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14