Obnoviť stránku

EVOLVEO PTERO GMX100

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 15,90 €/ks
Pri kúpe 2-4 ks 15,66 €/ks
Pri kúpe 5-9 ks 15,50 €/ks
Pri kúpe 10 a viac ks 15,11 €/ks

EVOLVEO PTERO GMX100

Herná myš EVOLVEO PTERO GMX100 vás zaujme tichými spínačmi, rozlíšením 7 000 DPI a softvérom pre kompletné nastavenie vlastností myši. Vďaka veľmi tichým spínačom môžete bez problémov viesť nočné bitky bez toho, aby bol rušený ktokoľvek vo vašom okolí. Nastaviteľné rozlíšenie zaistí presný pohyb hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100 a pomocou špičkového softvéru si nastavíte aj štýlové RGB podsvietenie. Symetrický ergonomický dizajn hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100 je vhodný ako pre pravákov, tak aj pre ľavákov. Funkcia „Anti-recoil“, ktorá je použiteľná v akčných hrách, dokáže vďaka vnútornému algoritmu vyrovnávať spätný ráz zbraní a zlepšiť tak celkovú presnosť streľby.


Symetrický dizajn hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100

Herná myš EVOLVEO PTERO GMX100 vás poteší symetrickým ergonomickým dizajnom, ktorý umožní jednoduché ovládanie pre ľavákov aj pravákov. Ergonómia myši takisto zvyšuje komfort pri dlhodobom ovládaní. Vďaka SW pre nastavenie možno ľahko a rýchlo prispôsobiť všetky tlačidlá vašim predstavám.

Extrémne tiché spínače hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100

Vďaka hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100 budete môcť bez problémov hrať vašu obľúbenú hru napríklad celú noc bez toho, aby ste rušili kohokoľvek v okolí. Spínače myši pri stlačení nevydávajú prakticky žiadny zvuk, takže pri kliknutí máte pocit ako u klasického spínača, bez sprievodu dodatočného cvaknutia.

Kvalitný optický senzor hernej myši EVOLVEO

Na zaručenie presného pohybu v každej situácii je možné pri použití hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100 voliť v rozmedzí 800 až 7 000 DPI. Vďaka nastaviteľnej odozve 125 Hz až 1 000 Hz bude pohyb presný aj na rôznych materiáloch. Vďaka variabilnému nastaveniu pomocou SW a kvalitnému senzoru s premenným nastavením je herná myš EVOLVEO PTERO GMX10 perfektná pre zapálených hráčov, ale využijete ju aj pri bežnej kancelárskej činnosti.

RGB podsvietenie hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100

Pre maximálne zvýšenie herného zážitku je herná myš EVOLVEO PTERO GMX100 vybavená nastaviteľným RGB podsvietením. V režimoch si môžete nastaviť prakticky akúkoľvek statickú farbu, ale tiež jeden z prednastavených režimov, akými sú napríklad blikanie či prelínanie. RGB podsvietenie hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100 možno navyše ľahko vypnúť, takže vás nebude rušiť pri práci či v iných dôležitých situáciách.

Softvér pre jednoduché nastavenie hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100

Vďaka špičkovému zabudovanému softvéru budete môcť hernú myš EVOLVEO PTERO GMX100 vždy nastaviť presne podľa vašich nárokov a preferencií. Môžete ľahko meniť podsvietenie, citlivosť, makrá aj funkcie jednotlivých tlačidiel. Rozhranie SW je v angličtine a češtine, vďaka čomu si hernú myš EVOLVEO PTERO GMX100 ľahko nastavíte.

Funkcia potlačenia „spätného rázu“ hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100

Herná myš EVOLVEO PTERO GMX100 disponuje funkciou Anti recoil, vďaka ktorej bude vaše mierenie pri FPS hrách presnejšie ako kedykoľvek pred tým, takže už nikdy neminiete cieľ. Funkciu je možné počas hry kedykoľvek zapnúť aj vypnúť, prostredníctvom jednoduchej kombinácie tlačidiel.

Kľúčové vlastnosti hernej myši EVOLVEO PTERO GMX100

  • 7 tlačidiel a 1 rolovacie koliesko
  • SW pre nastavenie vlastností v CZ
  • Funkcia „Anti Recoil“ zaistí presnejšiu streľbu
  • Nastaviteľné rozlíšenie 800 – 7 000 DPI
  • Herná myš má tiché spínače
  • Nastavenie vlastností jednotlivých tlačidiel
  • Hmotnosť 150 g
  • Herná myš ponúkne Makro funkciu
  • Dĺžka kábla 1,8 m
  • Kompatibilita: Windows 95/98/NT/ME/2000/XP/Vista/W7/W8/W10

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,5 cm
Výška 3,8 cm
Hĺbka 12,5 cm
Hmotnosť 150 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 7 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI, Tiché
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB

Farba

Farba Čierna
Kód:  ME700a13
Produktové číslo:  PGMX100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02