Obnoviť stránku

EVOLVEO OMEGA T2

4,4 283 hodnotení

EVOLVEO OMEGA T2

EVOLVEO OMEGA T2

DVB-T2 príjmač novej generácie s podporou H.265/HEVC

Evolveo Omega T2 je multimediálny rekordér novej generácie. Tento prístroj už podporuje nový vysielací DVB-T2 štandard s kompresiou H.265, nazývanou tiež HEVC. Bez podpory tohto kodeku, sa pravdepodobne po roku 2020 už nezaobídete. Súčasné klasické DVB-T (H.264) vysielanie by totiž po tomto roku malo byť vypnuté. HEVC disponuje úspornejším kódovaním, ktoré znižuje dátový tok pri zachovaní porovnateľnej kvality, v porovnaní s predošlým kódovaním H.264.



EVOLVEO OMEGA T2

Nahrávanie aj prehrávanie z externých úložísk

Prijímač je spätne kompatibilný s kodekom H.264. Okrem toho, umožňuje prehrávanie multimédií z flash diskov alebo externých diskov vo formátoch MKV, DiVX, MPG, MP3, MOV či JPEG. Nechýba ani možnosť nahrávania televízneho obsahu na externé médiá v digitálnej kvalite. Samozrejmosťou je podpora časového nahrávania alebo ručného zadania začiatku a konca nahrávania. Praktická je aj funkcia TimeShift.


EVOLVEO OMEGA T2

Jednoduchá inštalácia

Prijímač disponuje plne českým teletextom, EPG - elektronickým programovým sprievodcom aj menu. Prístroj je kompletne v čsštine, vďaka čomu si nebudete musieť lámať hlavu s anglickými výrazmi. Inštalácia prijímača je jednoduchá a zvládnete ju úplne sami, nebudete tak potrebovať asistenciu odborníka. Ladenie programov možno vykonať buď automaticky, alebo manuálne prostredníctvom kanálov či frekvencií. Ak máte deti, určite oceníte funkciu rodičovského zámku.


EVOLVEO OMEGA T2

Praktické funkcie na jednoduché ovládanie

Obsluhu Evolveo Omega T2 uľahčuje prehľadný informačný LCD displej a diaľkové ovládanie. K svojmu televízoru ho pripojíte pomocou moderného HDMI kábla a pokiaľ máte starší televízor, tak využijete analógový SCART. Aktualizácia zariadenia sa vykonáva cez USB port. Spotreba v pohotovostnom režime je menšia ako 1 W.


Obsah balenia

  • Podpora kodeku H.265/HEVC (DVB-T2)
  • Telo prístroja je vyrobené z kovu
  • TimeShift, Dolby Digital Plus a EAC3
  • Podpora formátu MKV a DivX s titulkami
  • Nahrávanie na USB disk (FAT32/NTFS)
  • Zariadenie je spätne kompatibilné s MPEG-4 HD/MPEG-4 SD/AVC/H.264 HP@L4, MPEG-2 a MPEG-4 SD
  • Záznam je ukladaný vo formáte *.TSV
  • Kompletne v CZ
  • Automatická prezentácia fotografií s prechodovými efektmi
  • Podpora tvorby playlistov, hudby alebo fotografií
EVOLVEO OMEGA T2

Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T

Funkcie

Maximálne rozlíšenie Full HD
Záznam na flash disk
Funkcie Timeshift, EPG

Multimédiá

Multimédia Video, Foto, Hudba

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy HDMI, SCART, S/PDIF koaxiálny, USB

Operačný systém

Operačný systém Vlastný
Kód:  JT901m3d
Produktové číslo:  DT-3060-T2-HEVC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18