Obnoviť stránku

EVOLVEO MultiMedia Box M8, Octa Core

4,0 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO MultiMedia Box M8, Octa Core

Multimediálne centrum s podporou 4K

Výkonné multimediálne centrum EVOLVEO MultiMedia Box M8 prinesie online zábavu priamo do vašej obývačky. O vynikajúcu obrazovú kvalitu sa postará hardvérové dekódovanie videa vo vysokom rozlíšení Ultra HD 4K s najnovším kompresným formátom H.265/HEVC a podporou 60 sn./s. Nechýba ani podpora technológií Dolby Vision, DTS Digital Surround a kompatibilita s režimom HDR, ktorý zaistí vynikajúci kontrast a úžasne živé farby pri prehrávanom obsahu.


Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra EVOLVEO MultiMedia Box M8

  • Osemjadrový procesor 2.0 GHz
  • Grafický procesor ARM Mali-T82 až 750 MHz
  • 3 GB operačná pamäť
  • 16 GB eMMC vnútorná pamäť s možnosťou rozšírenia microSDHC/SDXC kartou
  • Podpora Dolby Vision, DTS Digital Surround
  • Podpora HDR10, HLG, VP9
  • Konektory HDMI 2.0 a 3 × USB
  • Úplne tichá prevádzka bez ventilátora
  • Multimediálne aplikácie KODI
  • Operačný systém Android 7.1 Nougat
  • Prehľadné rozhranie v slovenčine s podporou diakritiky

Vysoký výkon a plynulé prehrávanie obsahu

O plynulé prehrávanie filmov v 4K rozlíšení a bezproblémový chod aplikácií aj náročnejších hier sa postará osemjadrový 2.0 GHz procesor spoločne s výkonným grafickým čipom ARM Mali-T8 a 3 GB operačnej pamäte. Všetky aplikácie bežia pod moderným operačným systémom Android 7.1. Vďaka trojici USB konektorov na zariadenie pohodlne pripojíte externé úložisko s filmami, hudbou alebo fotografiami. Podporovaná je aj možnosť zrkadlenia obsahu z vášho mobilného zariadenia.


Rýchly bezdrôtový prenos dát

MultiMedia Box M8 je vybavený bezdrôtovým WiFi adaptérom s najnovšou technológiou 802.11ac, ktorá zaručuje 3× rýchlejší bezdrôtový prenos dát ako je to pri štandarde N. Vďaka tomu vás pri streamovaní HD videa a hraní online hier nebude nič obmedzovať. Duálna frekvencia 2,4 GHz a 5 GHz navyše zaistí vyššiu prenosovú rýchlosť, lepšiu stabilitu a nižšie rušenie signálu. K dispozícii je tiež podpora pripojenia k sieti LAN, ktorá sa postará o plynulý prenos dátovo náročných súborov vo vašej počítačovej sieti.


Nekončiaca online zábava

Vďaka predinštalovanej multimediálnej aplikácii KODI môžete ľahko prehrávať vaše obľúbené filmy, hudbu alebo streamovať videá z internetu. Aplikácia vám ponúkne príjemné používateľské rozhranie s možnosťou úpravy vzhľadu a jednoduché ovládanie pomocou diaľkového ovládača. Prehrávač navyše podporuje prenos online videa z multimediálnych aplikácií iVysílání, iPrima, Horizon Go (UPC), Voyou, Stream.cz, Netflix, HBO Go a mnoho ďalších.


Kód:  JD180c8a
Produktové číslo:  MMBX-M8-HDR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12