Obnoviť stránku

EVOLVEO MG648

4,2 183 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,99 €

EVOLVEO MG648

EVOLVEO MG648

Podarená egonómia

Na prvý pohľad zaujímavá myš

Kvalitná drôtová herná myš od známej firmy EVOLVEO predstavuje cenovo prívetivú voľbu hlavne pre náruživých hráčov počítačových šlágrov. Jej ergonómia navrhnutá predovšetkým pre pravákov vám umožní s myšou tiež pohodlne pracovať. V noci oceníte modré podsvietenie rolovacieho kolieska.


Dostatok tlačidiel

Pomocou tlačidla si zvolíte jej citlivosť presne podľa požiadaviek na danú situáciu a k dispozícii budete mať celkom 6 tlačidiel aj rolovacie koliesko. Žiadny špeciálny softvér navyše nie je potrebný, stačí myš pripojiť k počítaču a budete ihneď pripravení ju naplno využívať.

Tlačítka

Programovateľné tlačidlá

Presné pohyby

Potrebujete nepriateľa zneškodniť skôr, ako zničí on vás? Surfujete po internete a chcete pohybovať kurzorom s maximálnou presnosťou? Zmenou citlivosti od 800 až do 2400 DPI v štyroch krokoch si ovládanie myši nielen zjednodušíte, ale aj spresníte.


EVOLVEO
 

Značkové vyhotovenie

Nenechajte sa obmedzovať krátkymi káblami k myši, ktoré vám v tých najťažších momentoch môžu zablokovať jej pohyb. Dostatočná dĺžka 1,36 metra a pozlátený USB konektor vám poskytnú dostatok priestoru pre pohyb myši a tiež eliminujú nežiadúce rušenie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Senzor

Citlivosť 2 400 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8,2 cm
Výška 3,8 cm
Hĺbka 12,1 cm
Hmotnosť 132 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  ML076e3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MG648
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19