Obnoviť stránku

EVOLVEO MG611

4,4 212 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO MG611

Kvalitná drôtová herná myš od známej firmy EVOLVEO predstavuje cenovo prívetivou voľbu nielen pre hráčov, ale aj pre bežne pracujúcich užívateľov. Jej špeciálna ergonómia a symetrické vyhotovenie vám totiž umožní používať ju pravou aj ľavou rukou. Pomocou tlačidla si zvolíte jej citlivosť presne podľa požiadaviek na danú situáciu a k dispozícii budete mať celkom 6 programovateľných tlačidiel. Žiadny špeciálny softvér navyše nie je potrebný, všetko prebieha priamo v myši.

Pre hráčov i pracantov

  • Jedinečné dizajnové spracovanie
  • Symetrická konštrukcia pre ľavákov i pravákov
  • 6 programovateľných tlačidiel a rolovacie koliesko
  • Možnosť zmeny citlivosti
  • Efektná modrá signalizácia citlivosti
  • Pozlátený USB konektor

Presné pohyby


Potrebujete nepriateľa zneškodniť skôr, ako zničí on vás? Surfujete po internete a chcete pohybovať kurzorom s maximálnou presnosťou? Či už budete na PC robiť čokoľvek, zmenou citlivosti od 800 až do 2400 DPI v štyroch krokoch si ovládanie myši nielen zjednodušíte, ale aj spresníte. Aktuálna hodnota citlivosti je navyše efektne signalizovaná modrými diódami.

Programovateľné tlačidlá


Na tele myši nájdete hneď 6 programovateľných tlačidiel na každú situáciu. Okrem tlačidla na zmenu citlivosti, klasického ľavého, pravého a stredového (súčasťou rolovacieho kolieska) tlačidla na svoju funkciu čakajú tiež dve postranné.

Skvele padne do ruky


Myš MG611 vďaka svojej prepracovanej a symetrickej ergonómii ocenia nielen hráči počítačových hier, ale aj užívatelia pracujúci v kancelárskych či iných aplikáciách.
Myš skvele padne do ruky, príjemne sa drží a je pripravená ako pre ľavákov, tak pre pravákov.

Kábel s pozláteným konektorom


Nenechajte sa obmedzovať krátkymi káblami k myši, ktoré vám v tých najťažších momentoch môžu zablokovať jej pohyb. Dostatočná dĺžka 1,6 metra a pozlátený USB konektor vám poskytnú dostatok priestoru na pohyb myši a tiež eliminujú nežiadúce rušenie.

Jednoduché sprevádzkovanie


Žiadne špeciálne programy nie sú na sprevádzkovanie myši potrebné. Stačí mať jeden z najbežnejších operačných systému Microsoft Windows (pozri podporované operačné systémy) a myš sa behom okamihu nainštaluje a sprevádzkuje automaticky.

Parametre a špecifikácia:
Rozlíšenie snímača:
800/1200/1600/2400 DPI (so signalizáciou pomocou modrého LED svetla)
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 95/98/ME/2000/ XP/ Vista/ 7/8
Rozhranie:
USB 2.0 (pozlátený konektor)

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,5 cm
Výška 3,3 cm
Hĺbka 12,2 cm
Hmotnosť 115 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 2 400 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  ML076e
Produktové číslo:  MG611
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09