Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

EVOLVEO kľúčenka Securix

Pri kúpe 1 ks 4 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,91 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,83 €/ks

EVOLVEO kľúčenka Securix

Elegantný kovový diaľkový ovládač vo vyhotovení kľúčenka EVOLVEO Securix rozšíri váš GSM alarm systém o ďalšie bezdrôtové diaľkové ovládanie. Funguje po ľahkom spárovaní s hlavnou jednotkou EVOLVEO Securix. Obsahuje 3 tlačidlá. Tlačidlo celkovej aktivácie uvedie všetky senzory do aktívneho stavu pre situáciu, keď nie je nikto doma. Tlačidlo deaktivácia deaktivuje všetky senzory aj hlavnú jednotku. Tlačidlo alarm SOS aktivuje okamžitý núdzový poplach napríklad v prípade lúpežného prepadnutia za situácie, kedy je alarm vypnutý v deaktivovanom režime. Diaľkové ovládanie EVOLVEO kľúčenka Securix sa napája batériou 12 V 27 A.

Kľúčové vlastnosti diaľkového ovládania EVOLVEO kľúčenka Securix

  • Kľúčenka EVOLVEO Securix ako ďalšie bezdrôtové diaľkové ovládanie alarm systému
  • Páruje sa s hlavnou jednotkou EVOLVEO Securix
  • Tlačidlo celkovej aktivácie
  • Tlačidlo deaktivácie
  • Tlačidlo alarm SOS pre okamžitý núdzový poplach

Kód:  EVolv04
Produktové číslo:  ACS RMS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09