Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Evolveo FlyMotion D1

3,4 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Evolveo FlyMotion D1

Multifunkčný bezdrôtový ovládač s klávesnicou a myšou EVOLVEO FlyMotion D1 vám ponúka inovatívny spôsob diaľkového ovládania smart televízora, multimediálneho centra s Androidom, notebooku, projektora, HTPC alebo All-in-one PC/TV. K dispozícii je Qwerty klávesnica, ktorá nahradí nepohodlné zadávanie písmen alebo hesiel pomocou virtuálnej klávesnice. Bezdrôtová myš s šesťosým senzorom na meranie pohybu zase zaistí presný pohyb po obrazovke. Nabíjanie vstavanej batérie bezdrôtového ovládača EVOLVEO FlyMotion D1 sa vykonáva pomocou priloženého microUSB kábla.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového ovládača EVOLVEO FlyMotion D1

  • USB Dongle 2,4 GHz USB adaptér – prijímač/vysielač až na 10 metrov
  • Gyroskopická myš s nastaviteľnou citlivosťou
  • Šesťosé meranie pohybu pomocou vnútorných senzorov
  • Programovateľné tlačidlo na vysielanie infračerveného signálu
  • Podpora ovládania hlasom, vstavaný mikrofón
  • Technológia Plug & Play – stačí zapojiť a môžete hneď používať
  • Kompatibilný s operačnými systémami Android, Windows, Linux

Gyroskopická myš a programovateľné tlačidlo ovládača EVOLVEO FlyMotion D1

Prehliadanie webových stránok či ovládanie aplikácií na televíznej obrazovke je vďaka gyroskopickej myši veľmi jednoduché a intuitívne. Myš umožňuje presný pohyb kurzora, ktorého rýchlosť a citlivosť môžete regulovať. Ovládač EVOLVEO FlyMotion D1 disponuje jedným programovateľným tlačidlom, ktoré umožňuje naučiť sa infračervený príkaz z iného diaľkového ovládača a je kompatibilný s 99 % ovládačov na trhu.

Ovládanie hlasom s EVOLVEO FlyMotion D1

Na ešte rýchlejšie zadávanie textu je k dispozícii integrovaný mikrofón s funkciou hlasového ovládania. Po aktivácii mikrofónu príslušným tlačidlom možno odosielať príkazy typu „OK Google“ a požadovanú úlohu, čo umožní používateľovi ovládať a vyhľadávať obsah najrýchlejším a najpohodlnejším možným spôsobom.

Vyhľadávajte všetko potrebné pomocou klávesnice

Na naozaj pohodlné zadávanie textu pri vyhľadávaní vám skvele poslúži Qwerty klávesnica. Vďaka jej veľkosti sa vám bude text zadávať pohodlne a úplne bez problémov.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Počet batérií 1 ks

Určenie

Značka televízora Univerzálne

Vlastnosti

Technológia Rádiofrekvenčná
Funkcie Integrovaný mikrofón, Klávesnica, Ovládanie smart TV
Vhodné pre typ zariadenia Android Box, Notebook, PC, TV
Kód:  ML022d5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HMC-FLMD1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16