Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EVOLVEO Encrypt 1

4,5 18 hodnotení
12,90 €

EVOLVEO Encrypt 1

EVOLVEO Encrypt 1

Dokonalá bezpečnosť

EVOLVEO Encrypt 1 je celohliníkový externý box pre 2,5" SATA disky, ktorý vás zaujme pokročilými bezpečnostnými funkciami a elegantným čiernym dizajnom. Jeho veľkou prednosťou oproti konkurenčným produktom je možnosť vysokej úrovne zabezpečenia, ktorú dosiahnete prostredníctvom klávesnice s 12 tlačidlami, na ktorých si zvolíte svoj PIN kód.


Vysoká prenosová rýchlosť

Na pripojenie externého boxu EVOLVEO Encrypt 1 k počítaču slúži vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0, ktoré ponúka prenosovú rýchlosť s veľkosťou 5 Gb/s. Box je možné pripájať za chodu počítača a u bežne používaných operačných systémov nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače. Kryt je vybavený antivibračným silikónovým krytom, ktorý dokonale eliminuje vibrácie.

EVOLVEO Encrypt 1

Kľúčové vlastnosti

  • S klávesnicou na vkladanie PIN kódu
  • Celohliníkový kryt
  • USB 3.0 prenosová rýchlosť až 5 Gb/s
  • Antivibračný silikónový kryt
  • Vynikajúci odvod tepla

Parametre a špecifikácia

Podporované disky

Rozhranie disku M.2 SATA
Podporovaný formát diskov 2,5"
Počet voľných pozícií pre disky 1

Materiál

Materiál Hliník, Guma

Rozmery a hmotnosť

Šírka 210 mm (21 cm)
Výška 30 mm (3 cm)
Hĺbka 120 mm (12 cm)
Kód:  GK593c6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BS-KEY25
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11